Napi friss

Berki Mazsi – Nem vette magára Bárdosi Sanyi öklendezését

A Dancing with the Stars szombati továbbjutója a maga módján reagált vetélytársa botrányos viselkedésére.

Óriási felháborodást váltott ki és azonnal két táborra osztotta a Dancing with the Stars rajongóit Bárdosi Sándor szombati viselkedése, miután alulmaradt Berki Mazsival szemben. A birkózó nem fogta vissza magát, és bár a kamera még vette, közvetlenül azután, hogy gratulált Berki Mazsinak a továbbjutáshoz, hátat is fordított neki, és öklendezni kezdett. Ezzel a testbeszéddel pedig egyértelművé tette, felfordul a gyomra ellenfele versenyben maradásától. „Én is bele tudtam volna tenni a gyerekeimet, a kiskutyámat, azt, hogy megroppant a térdem, hogy két hónapja elveszítettem az édesapámat. Tudtam volna sírdogálni” – nyilatkozta Bárdosi közvetlenül a szombati kiesés után Gelencsér Tímeának, ám nevet akkor még nem mondott, kire gondolt és miért olyan dühös.

Az őszinte kitárulkozást a nézők egy része megérti, Sanyi pártján állnak, mások az özvegyet védik, és úgy gondolják, nem lett volna szabad egy sportolónak a nyilvánosság felé ennyire felvállalni a csalódottságát, mert nem sportszerű. Ebben a versenyben ráadásul eddig valamennyi versenyző azt kommunikálta, a hosszú hónapok kemény munkája annyira összekovácsolja a csapatot, hogy szinte családtagként szurkolnak egymásnak. És úgy tűnik, Berki Mazsi szívében nincs is harag. Igaz, egyelőre csak egy közös képet osztott meg huszonnégy óráig eléhető Instagram-storyjában, azon ráadásul Bárdosi Sanyi is szerepel. (A képet eredetileg Pap Dorci osztotta meg, Mazsi csupán továbbosztotta.)

Bárdosi Sanyi a hétfő reggeli Mokkában tovább magyarázta a botrányos esetet. „Sokan azt gondolják, mérges vagyok és csalódott, mert kiestem, de nem. Egyszerűen három hete csak bántott a zsűri, nem tudok egy olyan momentumot magamban felidézni, amikor azt mondták volna, ha ide lépsz, jobb lesz. Én voltam az az arc, aki küzd, mint malac a jégen. Értem én, hogy széles a hátam, és elfér rajta minden. De az, hogy értékrendben mi a különbség kettőnk között… Mondhatom, hogy emiatt felfordult a gyomrom. Nem mindenkit kell az embernek szeretnie. Én mindenkit elfogadok, de fogadják el, van véleményem, nem mondtam senkire semmi rosszat” – reagált a viselkedésére.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!