Napi friss

Galambos Lajos: „Már nem kell az óriások boltjában vásárolnom”

Villáminterjúnkban a népszerű zenész fejezi be az elkezdett mondatokat, és arra is fény derül, milyen érzés volt neki világsztárokkal találkozni.

A show-bizniszben…
a mai napig idegennek érzem magam. Soha nem gondoltam volna, hogy soroksári gyerekként belekerülhetek. Ez a kifejezés a sváb családomban még csak el sem hangzott, de a televíziós műfaj ide vezetett.

A Dáridó…
egy megvalósult álom. Általa hidakat tudtam építeni emberek és emberek, műfajok és műfajok között. A legnézettebb műsor volt, a sikert a tehetségemen ­kívül azoknak köszönhetem, akik elfogadták a műsorba a meg­hívást.

Amióta a gyerekeim megnőttek…
nemhogy kevesebb, hanem azt mondom, sokkal több a dolgom velük. Amíg kicsik voltak, egészen más minőségű kapcsolat volt köztünk, mostanra igazi barátok lettünk, és esténként élménydús eszmecseréket folytatunk.

Életem legszebb napja…
a gyerekeim születésén kívül a negyvenedik szülinapom volt. Épp Ausztriában forgattuk a Dáridót, titkoltam a jeles évfordulót, de kiderült, és megleptek a kisváros tűzoltózenekarával. A Happy Birthday mellett polkákat és keringőket is játszottak. Hatalmas élmény volt.

Világsztárral találkozni…
érdekes dolog. Minél nagyobb egy sztár, annál szerényebb és emberibb, és mindig ­megelőzi őket a hírük. Chris Rea, Tom Jones… sorolhatnám őket, de a legnézettebb műsoraim mégis Zámbó Jimmyhez és Pataky ­Attilához köthetők.

Sok a dolga a gyerekeivel (Fotó: Schumy Csaba/fotocentral.hu)

Egy házasság…
fontos dolog az életünkben, amíg jól működik. Ha azonban ez már nem a mindennapi örömök része, akkor kell venni a bátorságot és kell tudni dönteni. Házasság nélkül is lehet boldogan élni.

Soha nem fogom megérteni…
hogyan működik a televízió. Megnyomok egy gombot, és már filmeket, műsorokat látok.

A fogyásommal…
új életet kaptam. Harminc kilót adtam le, és azóta már nem kell az óriások boltjában vennem a ruháimat, hanem konfekció­üzletben is tudok vásárolni.

A gazdasági válság…
sok gazdasági szakértőt hozott. Mint a futballhoz, ehhez is mindenki érteni kezdett. A válság ellenére a világ mindig előre fog menni, nem fordul ki önmagából.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentralhu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!