Napi friss

Gömöri András Máté: „Azt éreztem, inkább lőjenek le, hagyjuk az egészet”

Egy baleset sosem jön jókor, ám ami ezután következett, az nemcsak Mátét, hanem feleségét, Polyák Lillát is hihetetlenül megviselte.

Sajnos nem úgy telt Gömöri András Máté 30. születésnapja, ahogy azt eltervezte: szilánkosra törte a bokáját a saját buliján. Szerencsére Polyák Lilla mindent megtesz szerelméért, ám ezúttal dupla teher nehezedik rá, hiszen a lelkileg megroppant színészt úgy kell támogatnia, hogy közben Zsombor fiától is hónapokra búcsúznia kellett, ami anyaként emberpróbáló érzés. „Zsombor éppen elrepült Amerikába, elkezdi az egyetemet, engem pedig aznap műtöttek. Lilla hajnalban még a Liszt Ferenc Repülőtéren sírt a fia miatt, utána Tatára jött hozzám – számolt be a színész, akinek jelenleg hét csavar tartja a bokáját. – Az orvos azt mondta, a szalagjaim pont az erőemelés miatt annyira erősek, hogy a szalag nem elszakadt, hanem letépte a külső bokacsúcsot két darabban a helyéről. Az első éjszaka borzasztó volt, azt hittem, megbolondulok, nem hittem, hogy ennyire fog fájni. Miután megkaptam a legerősebb fájdalomcsillapítót, ami kicsit kábító hatású is volt, aludtam másfél órát, majd éjfél körül felébredtem, és azt éreztem, inkább lőjenek le, hagyjuk az egészet, mert nem bírom. Reggel hatig nyöszörögve forgolódtam az ágyban, akkor kaphattam egy újabb adag csillapítást” – mesélte az RTL Klub reggeli műsorában.

A színész azóta már jobban érzi magát, nincs akkora fájdalma, ám lelkileg is fel kell dolgoznia, hogy az elkövetkező hat hetet ágyban tölti majd. „Az előadásaim valószínűleg novemberig pihennek, az Erőemelő Közép-Európa Bajnokságot szintén le kellett mondanom, ami lelkileg egy nehéz dolog. Viszont majdnem egy éve láttam utoljára a teljes Gyűrűk ura-sorozatot, most angolul fogok tanulni, így mind a hét részt felirattal nézem. Pihenésképpen pedig összerakom a következő évi rehabilitációs és versenytervezetemet” – számolt be céljairól már mosolyogva.

kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!