Napi friss

Sztárpárok, akik komolyan gondolták az oltár előtt tett fogadalmukat

A hírességek között lassan a válás éppolyan trendi lesz, mint a látványos esküvő. Vannak azonban olyan házastársak, akik komolyan gondolták miszerint jóban-rosszban, holtomiglan-holtodiglan kitartanak egymás mellett.

Bay Éva és Marczali László – Minden a nőn múlik (40 év)

2023. május 10-én lesz negyven éve, hogy a magyar televízió népszerű bemondónője, Bay Éva igent mondott a tehetséges operatőrnek, Marczali Lászlónak. Éva így emlékszik a kezdetekre: „Amikor összeköltöztünk, nem voltam biztos benne, hogy hosszú életű lesz a kapcsolat. Volt egy karibi barátnőm, akinek elpanaszoltam, Laci mindig milyen morcos, amikor hazajön. Erre ő azt mondta, Laci szeret téged, te pedig nyújtsd ki a kezed, és mosolyogj rá ilyenkor. Kipróbáltam, és működött. Azóta tudom, a nőn múlik a házasság. Laci a legfőbb támaszom, a hangulatváltozásai viszont megviseltek, de ezzel a trükkel mindig jobb kedvre derítettem.”

Gálvölgyi Judit és Gálvölgyi János – Van miről beszélgetniük (51 év)

Tavaly ünnepelte az ötvenedik házassági évfordulóját Gálvölgyi János és műfordító felesége, Judit. Ezen alkalomból a Best magazinnak Gálvölgyi így foglalta össze kapcsolatuk titkát: „A szerelem nem állandó dolog, ami lobog ötven éven át, ilyet még egyetlen költő sem írt le. Az viszont fontos, hogy tudjunk miről beszélgetni. Nekünk Jutkával ötven éve mindig van miről. Aztán benne százszázalékosan megbízom, tudom, soha nem árulna el, soha nem vágná a kést a hátamba. Kevés ilyen házaspárról, párról tudok.”

Láng Zsuzsa és Láng József – Találnak megoldást (60 év)

Hat évtized örömben, bánatban. Roger Moore magyar hangja, a ma már 88 éves Láng József a színművészeti felvételijén ismerte meg a gyönyörű, színipályára vágyó lányt. „Vissza­tekintve erre a hatvan évre, a szeretet, a megértés, a család nagy össze­tartó erő. Együtt voltunk örömben, bánatban. Persze nálunk is voltak és most is vannak össze­zördülések, de mindig mindenre megtaláljuk a megoldást – meséli Zsuzsa asszony. – Pitiáner dolgokon szoktunk veszekedni, például azon, miket olvasott a közösségi oldalon, vagy hozzam be a macskát, mert melege van, és miért vágattam le a hajamat…”

50 éve együtt

Balázs Péter és Botár Csilla ötvenöt éve tették házassági fogadalmukat. Huszti Péter negyvenhét évvel ezelőtt vette feleségül Piros Ildikót. A színész házaspár azóta is harmonikusan, botrányoktól mentesen él, idejük java részét az unokáiknak szentelik. Szinetár Miklós és Hámori Ildikó negyvenkilenc éve talált egymásra, Balázsovits Lajos pedig nem kevesebb mint ötvenhat esztendeje társa Almási Évának.

Kiemelt képek: Fülöp Dániel, Olajos Piroska (2)/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!