Napi friss

Karda Bea: „Mindig visszatalálunk egymáshoz a lányommal”

Az énekesnő büszkén vállalja, hogy 69 + 3 éves.

„Tudtam, hogy meggyógyulok”

Az énekesnőnek először 2007-ben, majd tizenhárom évvel később ismét meg kellett küzdenie a gyilkos kórral. Bea immáron kétszer győzte le a mellrákot. „A családomban hárman is érintettek voltak a betegségben, és mindannyian túlélték. Amikor kiderült, hogy nekem is szembe kell néznem a daganatos megbetegedéssel, akkor érdekes mód nem az volt az első gondolatom, hogy meg fogok halni, hanem hogy túl fogom élni. Így is történt. Kétszer is kigyógyultam, két éve, hogy másodjára is legyőztem a rákot. Hálás vagyok a sorsnak, hogy újabb és újabb esélyt kapok, remélem még jó darabig nem kell szembenéznem a halállal.”

„Megközelíthetetlen voltam”

Bea tizenkilenc évesen robbant be a köztudatba. „Imádtam fiatalnak lenni, és meg kell hagyni, állítólag elég jó csaj voltam. Büszkén mondhatom, hogy a korom legszebb énekesnőjeként tartottak számon, igaz, akkor én egyáltalán nem foglalkoztam ezzel. Komoly kapcsolatban éltem, teljességgel megközelíthetetlen voltam, pedig nagyon sokan megpróbáltak a közelembe férkőzni. Szeretem visszanézni a régi fotókat, nosztalgiázni a régi szép időkről, noha a korommal sosem volt problémám. Büszkén vállalom, hogy 69 + 3 éves vagyok – amióta kigyógyultam a betegségből, már csak így számolom az éveket: örök hatvanas maradok!”

Niki egy világpolgár

Karda Bea és Som Lajos 40 éves lányára, Nikire sokan kíváncsiak. „Kislány korában jó pár évig cipeltem magammal fellépni. Szó szerint. Az én kedvemért énekelt velem, s mint utólag kiderült, ő a háta közepére nem kívánta a szereplést. Később évekig hallgattam, hogy ’anya, ezt nem kellett volna’. Azóta tiszteletben tartom, hogy nem kér a nyilvánosságból. Niki világjáró kozmopolita, bárhol feltalálja magát, mindenhol képes új életet kezdeni. Igaz, voltak hullámvölgyek a kapcsolatunkban, és olyan is, hogy egy évig nem találkoztunk, de aztán mindig visszataláltunk egymáshoz!”

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!