Napi friss

Robert De Niro – Mind a hat gyerekéért aggódnia kell

A 79 éves színész nagyon ritkán beszél a családi életéről.

A kétszeres Oscar-díjas hollywoodi legenda nem gyakran ad interjút, és még annál is kevesebb alkalommal oszt meg részleteket magánéletéből, korábbi feleségeiről és hat gyermekéről. A színész 1976-ban vált apává, első feleségétől, Diahnne Abbott-tól született meg fia, Raphael, és De Niro hivatalosan is örök befogadta a neje korábbi kapcsolatából, 1971-ben született Drenát. A színész végül 1988-ban elvált a feleségétől.

Örökbe fogadott lánya, Drena (Fotó: Getty Images)

Aztán Toukie Smith modell mellett találta meg a boldogságot, és bár nem házasodtak össze, 1995-ben világra jöttek ikerfiaik, Julian és Aaron. Később kiderült, a fiúk béranya segítségével születtek.

Egyik ikerfia, Julien (Fotó: Getty Images)

A színész és a korábbi modell kapcsolata nem bizonyult tartósnak, hiszen De Niro 1997-ben összeházasodott Grace Hightower színésznővel, akitől 1998-ban született egy fia, Elliot, 2011-ben pedig egy lánya, Helen. Bár a színész kapcsolatai közül ez bizonyult a legtartósabbnak, mégsem tartott örökké, 2018-ban külön folytatták tovább.

Második feleségével, Grace Hightowerrel és fiával, Raphaellel (Fotó: Getty Images)

De Niro roppant szűkszavúan nyilatkozik a gyermekeivel való kapcsolatáról, de 2020-ban nyíltan beszélt róla, mennyi nehézséggel jár hat félig fekete gyermek édesapjának lenni, hiszen külön fel kell hívnia a figyelmüket olyan dolgokra, hogy ha megállítja őket a rendőr, akkor tartsák a kezüket a kormányon, ne tegyenek hirtelen mozdulatot, ne tegyék le a kezüket, és ehhez hasonlók. A színész félelmetesnek tartja, hogy csak azért, mert gyermekei nem fehér bőrűek, így kell élniük a mindennapokban. Nem csoda, hogy évek óta felszólal az afroamerikaiakat érő diszkriminációk ellen, és változást sürget.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!