Napi friss

Nagy Adri – Megbánta, hogy rövidre vágatta a haját

Rá kellett jönnie, hogy ő egy tipikus hosszú hajú lány.

Az énekesnő élete eddigi harmincnégy éve alatt háromszor vágatta rövidre a haját, amit minden alkalommal meg is bánt. Féltőn óvja hajzuhatagát, megadva tincseinek azt a kényeztetést, amivel biztosítja a ragyogásukat.  Rengeteg bókot kap a hajkoronája miatt, a közeljövőben nem is szeretne tőle megválni. „Hatéves voltam, amikor a nővérem levágatta a haját, és természetesen én is ugyanolyan frizurát szerettem volna. Persze megbántam, ahogy azt is, amikor tizennégy és húszévesen szintén levágattam. Rájöttem, hogy én tipikus hosszú hajú lány vagyok – mosolyog Adri. – Nagyon szeretem a hajam, és büszke is vagyok rá!”

Így ápolja hajkoronáját az énekesnő

• Háromnaponta meg kell mosnom, mert zsírosodásra hajlamos a hajam.
• Gyakran járok fodrászhoz, olyankor professzionális termékekből összeállított pakolást is kérek. A szakemberekben jobban bízom, mint magamban, ezért rájuk hagyom a hajápolást.
• Szoktam vásárolni éjszakai hajpakolásokat, kimondottan jót tesznek.
• Tudatosan elkezdtem figyelni arra, ne viseljek szoros copfot. Minél szorosabb, annál szebb, de már inkább a lazábbat részesítem előnyben, vagy fonom a hajam, mert félek a kopaszodástól.
• Nagyon odafigyelek arra, milyen hajszárítót használok. Olyan készüléket választottam, ami nem tud túlmelegedni, kíméletes a hajvégekkel, és egyben formáz is. Amióta ezt használom, nem kell vasalnom. A kisfiam is csak ezzel engedi szárítani a haját.

Kiemelt kép: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!