Napi friss

Istenes László: „Fehéring-mániás vagyok”

Egyedi zakó és a hozzá tartozó, elmaradhatatlan díszzsebkendő… A műsorvezető képernyős megjelenése mindig tökéletes, és most bekukkantottunk a gardróbjába is.

Nem titkolja, imád jól öltözködni, szereti az elegáns viseletet, de mivel hétéves kora óta a focipálya a második otthona, így a sportos szerelés is szorosan hozzátartozik a személyiségéhez. Bár ezt az oldalát a TV2 Mokka című műsorának nézői nem ismerhetik. Az adásokban – ahogy egyébként a különböző rendezvényeken is – kínosan ügyel arra, hogy az etikettnek megfelelően válasszon ruhatárából.

Napközben sportos szerelésben van

Bár évei számát tekintve bőven túl van az ötödik X-en, divat terén bátran felveheti a versenyt az ifjakkal. Vajon segít neki valaki az öltözködésben? Hogyan néz ki egy divatos férfi gardróbja? „Amit a nézők látnak, az teljesen én vagyok, elsősorban a saját ízlésem határozza meg a tévés és a privát ruhatáramat is. Ha valaki véleményét kikérem, az a feleségem, tőle fogadom el legjobban a kritikát. Ő azt szereti jobban, ha elegánsan vagyok felöltözve – meséli a műsorvezető. – Az, hogy milyen öltözetet választok, a napi programjaimtól függ. Mivel versenyszerűen focizom, így a sportos viselet is közel áll hozzám. Sőt! Ha például délutánonként vagy hétvégén napközben bárki meglesne, nagy eséllyel sportos szerelésben lennék.” A megfelelő ruhadarabot pedig van honnan kiválasztania. „A gardróbomban limitált számú fogas van. Ha egy új ruhadarabot vásárolok, egy meglévőt kiveszek a szekrényből, dobozba teszem, és ha több összegyűlt, jótékony célra elajándékozom. Állandóan forgatom a ruhatáramat” – árulja el Laci.

Egyre inkább hanyagolja a színes darabokat

A műsorvezető gardróbját szemlélve újabb meglepő információra derült fény. „Fehéring-mániás vagyok. Egy átlagos szemlélő számára úgy tűnhet, harminc egyforma fehér ing lóg a gardróbomban, de nincs két ugyanolyan. A fekete ingeket szintén nagyon szeretem, és az életkorom előrehaladtával a viselt színek kezdenek letisztulni. Egyre jobban tetszenek a pasztellszínek. A színes darabokat egyre inkább hanyagolom. Van pár feltűnő színű ingem és zakóm, ezek általában fellépőruhák, és vannak könnyed, laza szabású hóbortos ingjeim is, amik például nyaraláshoz kitűnőek.”

Gyakran jótékonykodik: sokszor adományoz ruhákat rászorulóknak (Fotó: Archív)

Mindig van nála váltóruha

Laci harmincéves koráig pedagógusként dolgozott, addig csak elvétve volt szüksége elegáns darabokra. Egy korábbi reggeli műsor kapcsán találta ki a zakós megjelenést, amit hamar megkedvelt. „Az első zakómat az érettségire vásároltam, de mint minden fiatal, akkor még én sem kedveltem. Úgy emlékszem, az érettségi után tíz évvel még egyszer viseltem, de nem tudom, mi lett a sorsa.” Az idő azóta teljesen átformálta az ízlését, ám van, ami változatlan. „Nagyon vigyázok a ruháimra, és arra is, hogy soha ne legyek se alul-, se túlöltözött egy adott programhoz. Az autómban mindig van tartalékba ing, zakó és minden is, hisz bármi történhet” – teszi hozzá a Mokka műsorvezetője.

Kiemelt kép: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!