Napi friss

Shakira – Még a végén rács mögé kerül

Nem elég, hogy focista párja a hűtlenségével szétdúlta a családot, az énekesnőnek most adócsalás miatt kell bíróság elé állnia.

A spanyol ügyész letöltendő börtönbüntetést kért az énekesnőre, így ha a bíróság úgy ítéli meg, hogy valóban bűnös adócsalásban, akár nyolc évre rács mögé kerülhet. Ám ez csak a legutóbbi a csapások közül, amik az elmúlt időben sújtják a kolumbiai sztárt, hiszen néhány hónap alatt széthullott addig idillinek látszó élete. Ami a peres ügyet illeti, Shakira szentül állítja, ártatlan, és nem igaz, hogy elcsalt volna 15 millió eurónyi adót. A magánélete viszont véglegesen romokban hever. Két gyereke apjával, a focista Gerard Piquével teljesen elmérgesedett a viszonya, amióta kiderült, hogy a nála 10 évvel fiatalabb sportoló jó ideje megcsalta. Nem elég a botrányos szakítás, hamar megindult köztük az elkeseredett harc a gyerekekért, a kolumbiai énekesnő ugyanis szétválásuk után Barcelonának is hátat fordít, és vissza akar költözni a tengerentúlra, Miamiba. Exe ezt mindenáron meg akarta akadályozni, míg Shakira meg nem fenyegette, hogy nyilvánosan kiteregeti minden piszkos ügyét. A gyerekelhelyezésben így egyelőre a popsztár áll nyerésre – úgy tűnik, Piqué jó pénzért hajlandó lemondani a közös felügyeletről. Azt ajánlotta ugyanis a gyermekei anyjának, hogy viheti a fiúkat, amennyiben kifizeti az ő – vagyis Piqué – adósságait, rábólint a „férjtartásra”, valamint vesz neki évi öt darab első osztályú repülőjegyet, hogy meglátogathassa a gyerekeit.

Két fia tartja benne a lelket (Fotó: Profimedia)

A 45 éves popsztár most igyekszik az élet napos oldalára koncentrálni. Nemrég a mexikói Cabo San Lucasba utazott nyaralni két fiával, a tengerparton fotózták le a kilencéves Milánnal és a hétéves Sashával. Jókedvűnek tűnt, de ismerősei szerint a gyerekek miatt tartja magát. Ám kérdés, mi lesz, ha netán évekre börtönbe kell vonulnia. Ebbe egyelőre belegondolni sem mer.

Kiemelt kép: Profimedia

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!