Napi friss

Hajóra költözött Holdampf Linda

Fővárosi lakása helyett jelenleg egy balatoni hajón, a Pupákon ringatózik. Új otthona édesapja és unokatestvére keze munkáját dicséri.

Valami véget ért, és ezzel egy időben valami új is elkezdődött Holdampf Linda életében. Az Ébredj velünk! műsorvezetője ugyan sajnálja, hogy szeptembertől már nem vezeti a Life TV reggeli műsorát, ám szomorkodni nem maradt sok ideje, hiszen az elmúlt napokban éppen költözött. Úgy döntött, hogy az idei nyarat Balatonfüreden tölti, mégpedig nem is akárhol: egy hajón. „Édesapám és az unokatestvérem éveken keresztül azért dolgoztak, hogy ezt a családi hajót végre birtokba vegyük. Pupáknak kereszteltük, mert így hívtak a szüleim gyerekkoromban. Gyönyörű famunka, ahogy mondani szokták: ennek a hajónak lelke van, arról nem beszélve, hogy minden igényemet kielégíti, komfortosan érzem magam rajta. Azért a parton is bérelek egy nyaralót a biztonság kedvéért. Tavaly még sokat ingáztam a főváros és a Balaton között, idén máshogy képzelem – nevetett Linda, aki lubickol az érzésben, hogy újra vidéken élhet. – Süttőn nőttem fel, nekem a vidéki élet lételemem. Máris sok balatonfüredi ismerősöm lett, ide járok sportolni, sokat beszélgetek a helyiekkel, és megpróbálom élvezni, hogy pihenhetek. Régen szégyelltem magam, amikor néhány órára kifeküdtem a partra, és nem csináltam semmit, pedig nagy szükségem van erre a lazításra és arra, hogy végre eleget aludjak. Az év nagyobb részét folyamatos munkával töltöm, stylistként ismét szép feladatok várnak rám, ősztől a Dancing with the Stars és a Sztárban Sztár című show-műsorokban is dolgozom, és nyitott vagyok az új lehetőségekre, akár újabb műsorvezetői feladatokra is – magyarázza Linda. – Szóval ezekből a hetekből táplálkozom majd az év többi részében.”

Családi vállalkozás

Linda nem marad munka nélkül a Balatonon sem: különleges work­shopot szervez a családi hajóra, amelynek édesapja lesz a hajóskapitánya. „Egész napos programot tervezek sok beszélgetéssel, napozással, fürdéssel és személyre szabott tanácsadással. Akik jelentkeznek, azoknak mindent elmondok az aktuális trendekről, arról, hogyan lehet jól felépíteni egy kapszulagardróbót, milyen ruha illik a személyiségükhöz, mi passzol az alkatukhoz.”

Kiemelt képek: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!