Napi friss

Heidi Klum – Bátran meztelenkedik a gyerekei előtt

Nem a német modell az egyetlen, sok hollywoodi sztár éli a mindennapjait pucéran, és az olyan hétköznapi dolgokat is ádámkosztümben végzik, mint a mosogatás.

Alicia Silverstone és Alyssa Milano – Pucéran kertészkednek

Alicia a kertjében szaladgál ruha nélkül. Korábban ugyan ez eszébe sem jutott volna, ám eltöltött egy hétvégét színész kollégája, Woody Harrelson családjával. Ők pedig a meztelenség hívei, és rávették erre az eleinte elzárkózó Aliciát is. A Bűbájos boszorkák című sorozat sztárja, Alyssa Milano pedig egy interjúban vallotta be, hogy szintén toplessben kertészkedik.

Matthew McConaughey – Ádámkosztümben kongázik

1999-ben derült ki a színész hobbija. Mivel egy este túl hangosan dobolt, a szomszédok kihívták a rendőrséget. A zsaruk döbbenten látták, hogy meztelenül kongázik, és marihuána birtoklása, valamint csendháborítás miatt letartóztatták. Mindez azonban nem szegte a sztár kedvét. „Azóta is meztelenül dobolok, mert imádok egy szál semmiben játszani.”

Heidi Klum – Egy szál semmiben flangál otthon

A csoda szép német modell szerint a meztelenség természetes állapot, amiből nem kell nagy ügyet csinálni. „Németországban az emberek meglehetősen nyitottak ebben a kérdésben. Gyakran előfordul, hogy a szülők fehérneműben vagy meztelenül flangálnak otthon a gyerekek előtt. Nem csinálunk nagy ügyet ebből, nem bújunk el az egyik szobába, ha át akarunk öltözni. Én sem teszem.”

Colin Farrell és Tom Hanks – Pőre férfiak

Farrell szintén szívesen vetkőzik le otthon, leginkább akkor, ha táncol. Tom Hanks pedig akkor meztelenkedik, ha némi megerősítésre van szüksége. „Amikor a hotelszobámban vagyok, meztelenre vetkőzöm, és pucéran mászkálok az erkélyen. Olyankor bátornak és erősnek érzem magam” – mondta el a furcsa sztorit egy interjúban.

Jennifer Lopez – Naturista jóga

Halle Berry, Jennifer Lopez, Naomi Watts, Gwyneth Paltrow és Nicholas Cage is szívesen vetik le a ruháikat jóga közben. „Egyszerűen imádom – mondta közülük Jennifer Lopez, aki már gyermekként is szeretett pucérkodni. – Apu éjjel dolgozott, nappal aludt, így nem volt senki, aki miatt szégyenlősnek kellett volna lennünk. Most sem vagyok az, a családommal, a gyerekeimmel meztelenül ülök le enni.”

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!