Napi friss

Gryllus Dorka: „A munka és a család is rákényszerített arra, hogy változzak”

A színésznő sokszor találkozott új kihívásokkal a magán­életében és a szakmájában is. Szerencsére kifejezetten az a típus, aki szereti a változást.

Az állandó változás őt is formálja. „Az elmúlt időszakban azt veszem észre magamon, hogy sokkal határozottabb lettem, ami, mondjuk, nem volt nehéz, mert előtte rendkívül határozatlan voltam. Viszont több olyan helyzet is adódott, amikor szükség volt a határozottságomra. Eke Angéla monodrámájának egyik rendezője voltam tavaly. Nagyon élveztem, a rendezés pedig határozottságot igényel, és ha Áronka kicsit nagyobb lesz, szeretnék újra rendezni. Otthon is várnak a fiúk: a férjem és a két fiam, jóval összeszedettebbnek kell lennem, mint 10 évvel ezelőtt. A munka és a család is rákényszerített arra, hogy megújuljak, változzak, és ez így van rendjén” – mondja a színésznő, aki arról is beszélt, hogy szerinte sokan alábecsülik, milyen komoly munka kisgyerekes szülőnek lenni.

Állandó újratervezés kell

„Ha visszagondolok, akkor a karrierem kezdetén elindultam egy színházi társulatból, aztán szabadúszó lettem, aztán jöttek a nemzetközi feladatok, majd hazajöttem, közben családot alapítottam. Ezek mind-mind olyan helyzetek voltak, amikor újra kellett terveznem az életem. Amikor a NőComment! jött az életemben, először akkor sem voltam biztos magamban. Aztán kiderült, hogy olyan színésznő vagyok, aki a színpadon kívül is jól tud beszélni. Most itthon egy alternatív társulattal dolgozom, a Trojka Színházi Társulással, először erre a lépésemre is volt, aki furcsán nézett, de nagyon jó döntés volt. Az Anna Kareninát 5 éve mutattuk be, imádom játszani” – mondja.

Kiemelt kép: Sajtóklub/RTL Klub – Bielik István

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!