Napi friss

Ma lenne 82 éves Gregor József – Lányában él tovább a legenda

Gregor Bernadett kivételesen jó kapcsolatot ápolt az édesapjával. A színésznő számára ő volt a megtestesült férfi, apa, barát és cinkostárs.

Ma lenne 82 éves hazánk legismertebb operaénekese, Gregor József, aki minden egyes nap ott van a lánya szívében és emlékeiben. A lassan tizenhat évvel ezelőtt elhunyt legenda jelenlétét a mai napig érzi a színésznő. „Mindennap sokat gondolok az édesapámra. Minden október 27-én gyújtok egy gyertyát este, amikor hazaérek, és ilyenkor elmerülök a hozzá fűződő emlékeimben, de már nem kíséri ezt a napot fájdalom. Érzem a jelenlétét a mindennapokban, és egyre inkább érzem a saját személyiségemben. Ahogy haladnak az évek, egyre több mindenben veszem észre a hasonlóságot kettőnk között. Ahogy érzem azt is, hogy mennyire hiányzik az új generációból néhány erény, amelyeket ő alappillérnek tekintett. Az egyik ilyen volt a kérlelhetetlen pontossága” – mondta korábban a Ripostnak a színésznő.

Gregor Bernadett kivételes kapcsolatot ápolt az édesapjával. „Sokszor felteszem magamnak a kérdést, hogy „Na most mit szólna ehhez apa, mit tenne most?”, és esküszöm, még a hangját is hallom közben. Ha apu most lát engem, akkor biztosan boldog lenne, hogy jó helyen vagyok. Szerintem büszke lenne rám!” – vallotta be a Blikknek.

A színésznő a férfiakban is az édesapját keresi. „Nyilván nekem ő a férfi minta, ezt a férfienergiát kerestem a házasságaimban vagy a baráti kapcsolataimban. Ami engem mindig is vonzott az ilyen habitusú férfiakban, az a tehetség, csináljon bárki bármit, abban legyen maximalista!” – árulta el a Borsnak, de már máskor is mesélt róla, hogy számára édesapja volt az egyetlen tökéletes férfi.

Kiemelt kép: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!