Napi friss

„Már úton van a baba?” – Hol tart Tóth Andi és Marics Peti kapcsolata?

Teljes érzelmi káosz uralkodik a rajongók körében.

Utoljára Kulcsár Edina és G.w.M váratlan szerelme bolygatott fel annyira egy rajongótábort, mint Tóth Andi és Marics Peti egymásra találása. Eléggé végletes az ifjú sztárpár fogadtatása, a hír leginkább a tiniket rázta meg. De az Andit imádók egy része sem örül, mondván, bálványuk mellé érettebb, komolyabb férfit képzelnek, az énekesnő ugyanis sokszor beszélt arról, hogy már kész lenne megállapodni. És noha Petit a többség jó srácnak tartja, úgy látják, egy karriere elején lévő énekes, akit szétszednek a tinilányok, nem lehet jó választás. De Marics Peti rajongói sem ujjonganak, sőt lányok ezrei „dőltek kardjukba”, hogy plátói szerelmük elkelt. Sértegetik és pocskondiázzák Andit, és képtelenek elfogadni, hogy Peti szíve foglalt.

Ugyanakkor a másik végletről is tegyünk említést, olyan támogatók is akadnak szép számmal, akik a közös otthont, a gyűrűt és a babát is látják már lelki szemeik előtt. „Szeretnék gratulálni nekik, szerintem az év párosa. Andi gyönyörű, Peti meg jól néz ki. Nagyon várjuk a közös képeket és címlapokat (…) Petivel pár év, és jön a baba. Olyan szép gyerek lesz. Vagy már úton van?” – írja Tóth Andi egyik rajongói oldala, a „tothandiorokke”.

Hogy igazából hol tart a fiatalok kapcsolata, nem tudni. A csókos videójuk után csak sejteni lehet, hogy fülig szerelmesek, bár az a pletyka is napvilágot látott, hogy csak ugratják a rajongókat, amiért hónapok óta lépten-nyomon össze akarják őket boronálni…

Kiemelt kép: press.tv2.hu/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!