Napi friss

Suzy: „Vagyok olyan jó nő, hogy simán feltehetem a rólam készült videót a TikTokra”

A szőke ciklon legfrissebb bikinis posztja felrobbantotta az internetet.

„Talán kevesen gondolják rólam, de szemérmes típus vagyok. Viszont nemrég tartottunk a barátaimmal egy szűk körű, medencés, fürdőruhás bulit, ahol készült rólam egy videó, és úgy voltam vele, hogy vagyok olyan jó nő, hogy simán feltehetem azt a TikTokra. Rengeteg pozitív visszajelzés kaptam, tulajdonképpen minden hazai bulvárfórum felkapta, amire közel egymillióan kattintottak. Szóval nincs miért szégyenkeznem. Igaz, mindig vannak negatív kommentelők, de számomra elég a barátaim építő kritikája, a rosszindulatú megjegyzések nem foglalkoztatnak.”

„Nincs bajom a korommal”

A híresség korára sokan rákeresnek az interneten. „Harminchat éves vagyok, de ezt sosem titkoltam. Nincs bajom a korommal, az csak egy szám. Különben sokszor megkapom, hogy műnő vagyok, pedig azonkívül, hogy a terhességem után megcsináltatta a mellemet, nem feküdtem kés alá. Pusztán esztétikai beavatkozásokat végeztek rajtam, ami ahhoz kellett, hogy még magabiztosabb legyek. Ami pedig a botoxot illeti, azzal egyáltalán nem élek, viszont egy jó mezoterápiás kezelés bármikor jöhet.”

„A család az szent”

Az énekesnő rendkívül jó kapcsolatot ápol a családjával, akiknek Suzyhoz hasonlóan a vérükben van a mulatás. „Nagyszerű gyerekkorom volt, nem voltunk gazdagok, de szeretetből annyit kaptunk a testvéreimmel, hogy még ma sem fogytunk ki belőle. Apukám és anyukám mindig arra nevelt minket, hogy bármi is történik, a család az szent. Egyébként annak ellenére, hogy nálunk mindenki szeret mulatni, a szüleim nem szoktak eljönni a fellépéseimre, legfeljebb csak kivételes alkalmakkor. Amikor dolgozom, akkor a kislányom, Zsuzsika velük vagy a húgommal van.”

Kiemelt kép: Archív, Nagy Zoltán/fotocentral.hu

Címkék:

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!