Napi friss

Reagált Majka a Curtis-interjúra: „Nem tudom elviselni, ha valótlant állítanak rólam”

Curtis magyarázatot adott az utóbbi hetek történéseire, Majka reakciójából viszont úgy tűnik: a rapper nem mondott teljesen igazat.

Először nyilatkozott a rapper azután, hogy Majkával különváltak útjaik, miután nem jelent meg a villányi koncertjükön pár héttel ezelőtt. Curtis állítja, három éve nem nyúlt kábítószerhez, és a problémái mögött több dolog áll: gyerekkori traumák, sérelmek, feldolgozatlan események, amelyek időnként előjönnek. „Mostanában a családomat is sok fájdalom érte a testvérem miatt, szóval ezeket nem tudtam még feldolgozni – magyarázta a Borsnak, és arról is beszélt, hogy Majka mellett másodhegedűsnek érezte magát. –  Amikor megbeszéltük Petivel, hogy újra összeállunk, lefektettünk néhány szabályt, alapvetéseket, de végül ezek egyike sem teljesült. Aztán amikor hétről hétre azzal szembesülsz, hogy semmi nem valósul meg abból, amit szeretnél, és folyamatosan bántják a lelked, ezt jogosan érzed igazságtalannak. És egyszer csak eljön a pillanat, amikor rádöbbensz, hogy átvertek, kihasználtak, és ez gyűlik, egyre csak gyűlik benned… Második ember voltam hosszú éveken át, úgy érzem, itt volt az ideje annak, hogy szétváljanak útjaink – mondta. – Nem tudtam és már nem is akartam kezelni ezt a helyzetet, nem volt kivel megbeszélnem, és egyszerűen túlcsordult az a bizonyos pohár. Felhívtam Petit, hogy nem megyek. Ennyi történt, nem több.”

Az interjúban rákérdeztek, ha nem nyúlt drogokhoz évek óta, Majka miért egy olyan bejegyzést tett közzé a különválásukról, amiben azt üzente Curtisnek, hogy gyógyuljon meg. Erre a rapper annyit válaszolt, hogy ezt Majkától kellene megkérdezni. Curtis annak idején szintén posztolt a közösségi oldalán egy bejegyzést, amiben azt írta, hogy a gyógyulásra koncentrál, majd törölte azt. Erről most azt mondta: hülyeséget írt, mert az esze helyett a szívére hallgatott. „Az őszinte igazság az, hogy lelkileg és fizikailag is belefáradtam ebbe az egészbe. Hullámvölgybe kerültem. És nálam ilyen a mélypont, amikor eltűnök a térképről, mert nem akarom, hogy mások is lássák a nehézségeimet és a lelki vívódásaimat. Kerülöm a konfliktusokat, inkább egyszerűen elmenekülök. Ez történt akkor is. Bezárkóztam. A barátnőmön kívül senkivel sem beszélek, de még tőle is távolságot tartok ilyenkor.”

A Curtisszel készült interjúra Majka a Facebook-oldalán reagált. „Sokat gondolkodtam, mit lehet mondani a mai Bors-cikk után, de aztán rájöttem, hogy az idő majd rendbe teszi a dolgokat. Önmagam kozmetikázása miatt nem vagyok hajlandó olyan dolgokat nyilatkozni, ami köszönőviszonyban sincs a valósággal. A teljes igazságot meg egyszerűen nem vagyok hajlandó elmondani, mert azzal oda rúgnék, ahol most éppen hogy segítségre lenne szükség. Aki ismer, tudja, mennyire nem tudom elviselni, ha valótlant állítanak rólam, vagy azokról az emberekről, akiket szeretek, éppen ezért nehéz most egy olyan nagypofájú csávónak, mint én, csendben maradni. Az egyetlen félelmem, hogy ennek az interjúnak pár hét múlva egész más olvasata lesz, ha megint csalódott emberek tömkelege kéri számon a koncertszervezőket. Ne így legyen… Sok sikert mindenhez. Talán a kettőnk kapcsolatában én vagyok az egyetlen, aki ezt tiszta szívből kívánja!” – zárta sorait Majka.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!