Napi friss

Pokorny Lia – Nem fél megcsúnyulni a képernyőn

Összeszedtük a színésznő legdöbbenetesebb átalakulásait.

Az egyik legszebb hazai színésznő, ám ha egy szerep megköveteli, nem fél előnytelen külsővel mutatkozni. A szeptemberben mozikba kerülő Nyugati nyaralás című fimben egy családanyát alakít. A történet a rendszerváltás előtt, a nyolcvanas évek szocialista Magyarországán játszódik, mindez pedig a színésznő külsején is meglátszik, elég csak rápillantani begöndörített hajára és kissé elgyötört arcára.

Fotó: YouTube

A Társas játék című HBO-sorozatban méretes orral volt látható Gabi szerepében. A forgatások során 32 darab egyszer használatos gumiorrot használtak el, amit minden egyes nap másfél óráig tartott felhelyezni a színésznő arcára. A hatás azonban nem maradt el, Liából hosszas munka eredményeként varázsoltak a maszkmesterek egy nem túl előnyös arcú nőt.

Fotó: Társas játék/Facebook

Bár az RTL Klub egykori sorozatában, a Jófiúkban nem csúnyították el, külsejét alaposan megváltoztatták. Hosszú tincseit egy méretes bubiparóka alá rejtették – sokaknak a Rém rendes család Peggy Bundyját juttatva eszébe –, míg eredetileg zöld szemét kontaktlencsével barnára színezték. Az átváltozás olyan látványos volt, hogy Liára még a kollégái sem ismertek rá.

Fotó: RTL Klub

Kiemelt kép: Rozmanitz Gábor/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!