Napi friss

12 éve töretlen Majka és Hajni szerelme – „Unnánk egymást, ha össze lennénk ragasztva”

Augusztusban lesz egy éve, hogy összeházasodtak.

A napokban a nyilvánosság előtt köszöntötték egymást abból az alkalomból, hogy immár 12 éve alkotnak egy párt. Ez idő alatt boldog, harmonikus közös életet teremtettek, született két fiuk, Marci és Olivér, 2021 augusztusában pedig hivatalosan is összekötötték életüket. Sokan biztos kíváncsiak, vajon mi a titka kapcsolatuknak. Pár éve ők maguk meséltek őszintén arról, mik azok az elengedhetetlen dolgok, amik ennyi idő elteltével is összetartják őket.

Nem csak szülők

Rengeteg figyelmet kapnak tőlük a gyerekeik, közben persze arra is ügyelnek, hogy ne csak róluk szóljon a közös életük. „Nem helyes, ha a szülők mindent a csemetéiknek rendelnek alá, és ha kizárólag nekik akarnak örömet okozni. Mert akkor felborul az egyensúly, és nem marad elég idő a társunkra, a barátainkra és önmagunkra. Akkor is teljes lehet az életük a gyerekeknek az általunk teremtett közegben, ha mi, szülők is boldogok vagyunk. Hajnival rendszeresen keresünk és találunk időt egymásra, még ha vannak is időszakok, amikor ez nehéz vagy épp lehetetlennek tűnik. Sokáig meg tudtuk oldani, hogy heti egy nap kizárólag a miénk. Mivel ez egyre ritkábban jön össze, utólag mindig pótoljuk az elmulasztottakat, és legalább 3-4 napra elutazunk valahová kettesben” – mesélte Majka.

Működik a kémia

„A kapcsolatunk egyik alappillére, hogy jókat tudunk nevetni együtt. És a legfontosabb, hogy remekül működik kettőnk között a kémia. Ez igaz a testi és a lelki dolgokra egyaránt. Persze mi is össze tudunk kapni, amekkora tűz van az együttlétünkben, akkora tűz lobog a veszekedéseinkben is. Rémesen tudunk ordibálni, talán ezen lenne a legnehezebb változtatni.”

Külön is megy

„Az mindig segít, hogy igyekszünk teret engedni a másiknak, nálunk az élni és élni hagyni elve érvényesül. Nem korlátozzuk egymást, nem fordulhat elő, hogy egyikünk nem engedi el valahova a másikat. Én például minden évben elmegyek Vegasba, és ezenkívül el-eljárok pár napra kártyázni, ahogyan Hajni is el szokott utazni a barátnőivel. Unnánk egymást, ha össze lennénk ragasztva.”

Hajni alkalmazkodóképes

„A kapcsolatunk és tulajdonképpen a családunk is akkor működhet jól, ha alkalmazkodóképes maradok: továbbra is én viszem a gyerekeket edzésre, suliba, oviba, ha Petinek akad egy kis szabadideje, a közös programokra is készen állok” – mesélte Hajni.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!