Napi friss

Kulcsár Edina: „A gyerekek tőlem soha nem fognak rosszat hallani az apukájukról”

Az utóbbi időben megfordult vele a világ, de a nehézségek ellenére sem bánja a döntéseit, sem a válást, sem azt, hogy átadta magát az új szerelemnek. Erről ő maga mesélt a Story tavaszi különszámában.

Nőként érez változást az utóbbi időben?

Abszolút. Minden teljesen más Márk mellett. Nem gondoltam, hogy egy férfinak lehetnek ennyire mély érzései, mint neki. Hogy lesz a világon valaki, akivel ennyire egy hullámhosszon tudunk lenni, és aki olyan kapukat nyit meg bennem, amik eddig zárva voltak, mert a létezésükről sem tudtam, vagy csak nem akartam tudni. Ő nekem a nagybetűs férfi, aki mellett minden tekintetben nőnek érzem magam.

Mit tanácsol azoknak, akik hasonló nehéz döntések előtt állnak?

Hogy küzdjenek a végsőkig. Én is azt tettem, sőt én az utolsó utáni esélyt is megadtam –, de ismerjék fel, ha vége van. Számtalan módon meg lehet menteni egy házasságot, mindent meg is kell tenni, és szerencsére sokaknak sikerül is. De aki mindent megtett, és mégsem sikerült, az ne adja fel az életét, hanem merjen felállni, és kilépni. Nem önös, éppen ellenkezőleg, családi érdek a boldogságunkért tenni, hiszen egyetlen gyereknek sem lesz boldog a gyerekkora, ha a szülők nem boldogok, de ha kiegyensúlyozottak, ott a gyerek is az lesz.

Milyen a kapcsolatuk Csutival?

Még folynak a válás körüli egyezkedések, de a gyerekek kapcsán nagyon jó a kommunikációnk. Nemrég például betegek voltak a gyerekek, napokig alig aludtam, Csuti pedig felajánlotta a segítségét. Aztán végül egyedül megoldottam, de a gesztus jólesett.
Szinte biztos voltam abban, hogy ez kettőnk között működni fog. Ha nem is lesz ugyanolyan a kapcsolatunk már, mint régen, de emberileg és szülőként mindig tisztelni fogjuk egymást. Az a célom, hogy jó viszonyban legyünk. A gyerekek tőlem soha nem fognak rosszat hallani az apukájukról. Mindig azt mondom nekik, hogy apuka csak egy van, akit nagyon kell szeretni. Most, a húgom esküvőjén is jelen voltunk mindketten. A gyerekek miatt fontosnak tartjuk, hogy félretegyük a múltbeli sérelmeinket, és hogy néha-néha együtt legyünk mind a négyen.

Kiemelt képek: Borzi Vivien

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!