Napi friss

54 éves lett Esmeralda – A valóságban még vár rá a boldog befejezés

Leticia Calderónnak az utóbbi időben kijutott a nehézségekből, ő azonban még sincs elkeseredve, és két válása után is töretlenül hisz a szerelemben.

Az egész ország a szívébe zárta annak idején a sorozatbeli vak lányt, és bár már ritkán látni a mexikói színésznőt a képernyőn, sokan máig rajonganak érte. Legutóbb azzal került be a hírekbe, hogy ismét megfertőződött a koronavírussal. A színésznőnek nagyon fájdalmas emlékei vannak a járványról, ugyanis amikor 2021-ben először elkapta a betegséget, kórházba is került, de testvére, Alejandro és édesapja, Don Mario Calderón is elkapta a vírust. Édesapja sajnos elhunyt a betegség szövődményeinek következtében. A három oltással rendelkező Leticia Calderón legutóbb szerencsére komolyabb tünetek nélkül átvészelte a fertőzést, de nagyon izgult, nehogy fiai, a 18 éves, Down-szindrómás Luciano és öccse, az idén 17. születésnapját ünneplő Carlo elkapják tőle a betegséget. A színésznő egyébként értetlenül állt az újrafertőződése előtt, ugyanis a mexikói járványhelyzet miatt nem igazán jár sehova, és jelenlegi munkája miatt hetente kétszer is tesztelik őt és a kollégáit is.

A színésznő nem sok mindenkire számíthat a mindennapokban. Gyerekei apjától, Juan Colladótól több mint tíz éve elvált, a férfi ráadásul jelenleg előzetes letartóztatásban ül pénzmosás miatt. A kapcsolatot azonban nem szakította meg volt férjével, nemrég boldogan mesélte, hogy a fiúk apák napja alkalmából tudtak beszélni rács mögött lévő édesapjukkal. Amikor nem dolgozik, minden idejét a fiainak szenteli. Nemrég még a TikTokra is regisztrált, ahol gyakran oszt meg nagyobbik fiával, Lucianóval közös videókat. Ezekből jól látszik, mennyire bensőséges anya és fia kapcsolata. Az egyik videóból kiderült, hogy az immár felnőtt fiú szeretne külön élni a családjától, de édesanyja szeretetteljesen felvilágosította, hogy erre egyelőre nincs lehetősége. Ennek nyomós oka van: a színésznő videóiból kiderül, most tanítja a fiát olyan házimunkák elvégzésére, mint a ruhahajtogatás.

Fiaival, Lucianóval és Carlóval (Fotó: Getty Images)

A nehézségek ellenére Leticia Calderón köszöni, jól van, és boldog, igaz, a szerelem hiányzik az életéből. Nemrég egy interjúban arról kérdezték, van-e párkapcsolata, mire azt felelte: „Nézd, most nincs. Nem is keresek.” Ugyanakkor hangsúlyozta, élete így is teljes. „Hiszek a szerelemben, arra születtem, hogy szeressek, és hogy szeressenek” – fejtegette. Elárulta, nagyon odaadó tud lenni egy párkapcsolatban. Mindenhová elkíséri a párját, ölelgeti, csodálja a szerelmét, most azonban úgy érzi, a járványhelyzet és a munkái miatt, no meg a fiai mellett nem fér bele az idejébe az ismerkedés.

Kiemelt kép: YouTube

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!