Napi friss

Repülő mikrofon, veréssel fenyegetőző versenyző – Ezek a legbotrányosabb hazai tévés pillanatok

Számtalan botrányba fulladt tévés adást láthatott már a magyar közönség, de az viszonylag ritka, hogy tettlegességig fajuljon a konfliktus.

Legutóbb az RTL Klubon futó Mestercukrász című műsorban majdnem verekedésig jutott két versenyző, Jelly és Kata parázs szócsatája, végül előbbit minősíthetetlen viselkedése miatt azonnal kizárták a versenyből. A felkavaró jelenetekből jól látszott, kevésen múlt, hogy Jelly tettleg bántalmazza versenytársát, de szerencsére erre nem került sor. Nem volt ilyen szerencsés annak idején az X-Faktor zsűrije, amikor a 2019-es évadban az egyik jelentkező, művésznevén Loca Pantera olyan rosszul viselte a kritikát, hogy földhöz vágta a mikrofonját, majd obszcén szavakkal támadt neki a komplett zsűrinek.

De nem Loca Pantera volt az egyetlen, aki óriási balhét csapott az X-Faktorban. Még 2014-ben egy Hörcher László nevű férfi kelt ki teljesen magából, miután a mentorok negatív kritikát fogalmaztak meg a produkciójával kapcsolatban. A legdermesztőbb mégis az volt, amikor a férfi Tóth Gabinak a következőket mondta: „Neked az a szerencséd, hogy nem én vagyok a faterod, mert ha a faterod lennék, egy egész gitárakkordra való hangszerarzenált vernék szét a hátadon, ha már nem volt gyerekszobád.” A férfi a színfalak mögött is folytatta az üvöltözést. Ráadásul évekkel később újra próbálkozott a tehetségkutatóban.

Az egyik legemlékezetesebb balhé Joshi Bharat műsorában történt, amikor ráadásául nem civilek, hanem két híresség konfliktusa durvult el. Kiszel Tünde és Nagy Sándor között nézeteltérés támadt, miután utóbbi meghívta műsorába a naptárdívát, aki honoráriumot kért a szereplésért. Nagy Sándor és stábja ugyan senkinek sem fizetett, de Kiszel Tündével kivételt tettek, és aprópénzzel fizették ki, amit a naptárdíva sértőnek és megalázónak érzett. A két híresség Joshi Bharat műsorában találkozott egymással, ahol miután mindketten elmondták a mondandójukat, Tünde a zsebéből aprópénzt húzott elő, és Nagy Sándor fejéhez vágta, majd kiviharzott a stúdióból.

Kiemelt képek: RTL Klub/Sajtóklub (3)

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!