Napi friss

Megható módon őrzik menyei Lady Diana emlékét

Vilmos és Harry herceg édesanyja ma ünnepelné 61. születésnapját, de Katalin és Meghan nem csak ezen a napon idézi meg az egykori hercegnét.

Katalin cambridge-i hercegné és Meghan sussexi hercegné rendre emléket állítanak öltözékükkel az idén 25 éve elhunyt Lady Dianának. Vilmos herceg felesége, a leendő királyné legutóbb II. Erzsébet platinajubileumi ünnepségén viselte Diana egyik ikonikus ékszerét, egy dupla zafírköves fülbevalót, ami a szívek királynőjének egyik kedvenc darabja volt.

Fotó: Getty Images

Katalin máskor is szívesen vesz fel hasonló ruhát, mint egykor Diana. A 2022-es ascoti derbin viselt pöttyös ruhája szinte egy az egyben megegyezett Diana 1986-os Epsom Derbyn látható öltözékével.

Fotók: Getty Images

A leendő királynéhoz hasonlóan Harry herceg felesége is sokszor választ olyan ruhát és kiegészítőt, ami megidézi Lady Di emlékét. Ő hordja például azt a Cartier-karórát, amit a kilencvenes években Diana is előszeretettel viselt. (A kiegészítő sokáig Vilmos tulajdonában volt, aki aztán öccsének ajándékozta, így kerülhetett Meghanhoz.)

Fotó: Getty Images

De a 2018-as ascoti derbyn – Meghan akkor debütált a brit arisztokrácia köreiben – komplett öltözékével, főleg fekete-fehér színpárosítással Harry édesanyját idézte meg, aki előszeretettel kombinálta a két színt megjelenései során.

Fotók: Getty Images

Meghan legutóbb az idén megrendezésre kerülő Invictius Games megnyitóján jelent meg hosszú idő után először a nyilvánosság előtt Hágában, a szemfülesek pedig egyből kiszúrták, hogy ruhájának felső része megszólalásig hasonlított arra a csavart résszel ellátott darabra, amit Diana viselt a Vanity Fair fotózásán 1997-ben.

Fotó: Getty Images

Kiemelt képek: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!