Napi friss

Fényes jövő áll Kasza Tibi kislánya előtt – Liza Panna a sors kegyeltje

A numerológia a név betűihez számokat, az abból képzett összegekhez tulajdonságokat rendel, majd következtet. Sárdi Tibor numerológus Kasza Tibi másodszülött lánya, Liza Panna nevét vette górcső alá, s elemezte ki a személyiségét.

Nevünk az egész életünkre hatással van, tükröt mutat a személyiségünkről, a ránk váró életfeladatinkról, amelyet a sors a születésünkkor eleve elrendeltetett. Kasza Tibi és felesége, Kasza-Darai Andrea másodszülött gyermeke még csak pár hete jött a világra, de már most fényes jövőt ígérnek neki a csillagok. A story.hu által megkérdezett szakember elemzése szerint a kislány szórakoztató, megnyerő, céltudatos felnőtté cseperedik. Lássuk, miről árulkodik Kasza Liza Panna neve!

K – Optimista, derűs alaptermészet, a segítségnyújtásra való hajlam és törekvés jellemzi. Különleges egyéniség, rátermett, vezető alkat.
A – A név meghatározó betűje. Ő a főnök! A monotóniát nehezen tűri, sokat utazik, életeleme a változás. Mind magánéletben, mind munkájában törekszik a minőségi kapcsolatokra.
S – Áthatja a kreativitás. Az anyagiakon túli dolgok is megérintik, nyitott a spiritualitásra.
Z – Hatalmas belső erővel rendelkezik, amelyet képes választott közösségének, saját céljainak érdekében felhasználni.
A

L – Megnyerő külső, művészi tehetség. Szórakoztató, szellemes ember, akire sokan odafigyelnek. Szeret a középpontban lenni, forr körötte a világ, zajlik az élet.
I – A világ dolgaira érzékeny. Egyetlen szóba képes belehalni, majd egy másiktól főnixként feltámadni.
Z
A

P – Kiváló üzleti érzéke van, képes megteremteni saját anyagi biztonságát. Céltudatosság, működő „hatodik érzék” és erkölcsi felelősség jellemzi.
A
N – Önérvényesítésének kulcsa az önbizalom. Ha önmagát meg tudja győzni, akkor bárkit meg tud győzni.
N
A

Kasza Liza Panna teljes névszáma a nyolc. Eszerint a szerencse lánya, a sors kegyeltje, aki előtt minden út nyitva áll, s sorra kapja majd a lehetőségeket az élettől a sikerre, a boldogságra, a gazdagságra. Nevének betűi, számai alapján megkapta az ehhez illő képességeket. Szüleinek felelőssége, hogy jó irányba, helyes útra tereljék. Külső énje, ahogy mások látják egy szórakoztató, társasági ember, aki közösségben érzi jól magát. Életvidám személyiség, aki képes másokat is felvidítani, az élet derűs oldalára csábítani, terelni. Belső énje, a tudatalatti nem tűri a monotóniát. Három fő mozgatója: szabadság, függetlenség, változatosság. Életének, hétköznapjainak hajtóereje az új dolgok megismerésének vágya, legyen az akár új hely, új könyv, új hobbi, új emberek.

Harcos, aki soha nem adja fel

De mit ígérnek neki a csillagok a születési dátuma, 2022. 06. 14. szerint? „Ő egy harcos, aki soha nem adja fel. Szenvedéllyel éli majd az életét, számtalanszor újra kezdve, megújulva. Elérhető és elérhetetlen célokat egyaránt tűz maga elé, és legtöbbször el is éri őket. Számára nem lesz vesztett helyzet, a bukásaiból is tanul, fejlődik. Forr körülötte a világ, mindig történik vele valami. Ő a központ, az alfa és az omega.”

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!