Napi friss

Titkolt kapcsolatnak indult, ma már ikreket várnak – Borbély Alexandra és Nagy Ervin szerelmének története

Annak idején megharcoltak egymásért, jelenleg pedig közös életük legboldogabb, egyben legizgalmasabb időszakát élik.

Nemrég derült ki, hogy hamarosan bővül a családjuk, a színésznő ugyanis ikerlányokkal várandós. Ezt ők maguk jelentették be Instagramon. A színész házaspár életük talán legboldogabb időszakát éli most, de hogy ez ma így lehet, ahhoz küzdelmes út vezetett. 2016-ban derült ki, hogy egy párt alkotnak, ám megismerkedésük történetére, kapcsolatuk elejére nem szívesen emlékeznek, és nem is szívesen beszélnek róla a nyilvánosság előtt. Egyszer tettek kivételt, Till Attila műsorában, a Propagandában, ott mesélték el, hogy Ervinnek családja volt, amikor gyengéd szálak kezdték fűzni Alexandrához, akivel jó ideig titkolták a kapcsolatot. A színész őszintén elmesélte, lelkiismeret-furdalás gyötörte, ráadásul mindketten tudták, hogy amit tesznek, az nem szép, mégis olthatatlan vágyat éreztek egymás iránt. „Nagyon nagy harc árán ülünk itt egymás mellett, sok fekete ponttal és intővel megküzdöttük ezt a dolgot” – mondta Ervin egykor a riportban.

Minden nehézség ellenére az idő aztán őket igazolta. 2019-ben Ervin megkérte Alexandra kezét az olasz kisvárosban, a szicíliai Notóban, a színésznő pedig boldogan mondott igent. A pár akkor azt tervezte, hogy egy éven belül megtartják az esküvőt, de a koronavírus-járvány közbeszólt, így végül hiába futottak neki kétszer is a lagzinak, kénytelenek voltak elhalasztani az eseményt. Végül 2021-ben a legnagyobb titokban fogadtak egymásnak örök hűséget. A szabad ég alatt tartott vidéki ceremónián a család és a barátok körében mondták ki egymásnak a boldogító igent, és természetesen ott volt a színész korábbi kapcsolatából született lánya, Lola is, aki kiemelt feladatot kapott a szertartáson: ő vitte az oltárhoz a gyűrűket. „Annyi mindent átéltünk Ervinnel a karanténtól a költözésig… Mintha kiálltunk volna minden próbát, aminek a végén jutalomból összeházasodhatunk – mondta Alexandra a Secret Stories nevű portálnak az esküvő után. – Az összes temperamentumos veszekedésünk meg minden után, ami mi ketten vagyunk, most valahogy egymás szemébe néztünk, és azt mondtuk: elfogadjuk, hogy ilyenek vagyunk, de azt is elfogadjuk, hogy összetartozunk. Olyanok vagyunk, mint két gyerek, akik állandóan veszekednek és játszanak, két szélsőség között vergődve, de ezzel az esküvel most mindkettőnket egy jóleső nyugalom szállt meg.”

Friderikusz Sándor műsorában együtt szerepeltek (Fotó: Sajtóklub/RTL Klub)

Ritkán fordul csak elő, amikor a színész házaspár bepillantást enged a magánéletébe, Friderikusz Sándor meghívását azonban elfogadták, így együtt szerepeltek az RTL Klub egykori műsorában, az Életünk történetében. A velük való beszélgetés során világossá vált, a köztük lévő tíz év korkülönbség ellenére nagyon is hasonlóan képzelik el a jövőt. Már akkor arról beszéltek, hogy közös gyermeket szeretnének, a színésznő ráadásul nem titkolta, szakmai sikerek ide vagy oda, számára fontosabb, hogy egy nap anyává váljon. Alexandra meg is jegyezte akkor, remélhetőleg 59 éves korára lesz egy 21-23 éves gyereke, és úgy tűnik, az égiek meghallották szavait, hiszen a színésznő 35 éves lesz idén szeptemberben, így 59 éves korára már 24 évesek lesznek Ervinnel közös ikerlányai.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!