Napi friss

Törőcsik Mari – Három titkát is a sírba vitte

Nem egy olyan részlete volt az életének, amit hét lakat alatt tartott és nem osztott meg a közönséggel.

Sosem beszélt örök karcsúsága titká­ról, ahogy színházon kívüli életéből sem szeretett megmutatni túl sokat. Jobban szeretett a színházról, a szakmáról értekezni. Ugyanakkor voltak olyan történések az életében, nem is egy, amiket nem véletlenül tartott meg magának.

Köztudott, hogy a színésznő többször is volt házas. Igaz, a legtöbben csak Bodrogi Gyulát és Maár Gyulát tartják számon, de ő büszkén vallotta feledik hitvesének Tordy Gézát is, akivel évekig voltak együtt, jóllehet, a boldogító igent sosem mondták ki egymásnak. Sokan megfeledkeznek azonban legelső férjéről, Wiedermann Károly rendezőről, akiről az a hír járta, hogy csupán egy éjszaka erejéig volt a színésznő hitvese, mivel ahogy Mari felébredt férje mellett, máris úgy döntött, ennyi, vége. Majd el is váltak. Évtizedekkel ezelőtt, amikor a vele készült interjúkban az első frigy szóba került, a színésznő elintézte annyival a témát, hogy csupán adminisztratív okokból ment hozzá a rendezőhöz. Csakhogy amikor élete végén számot vetett a férjeiről egy beszélgetés során, első hitvese nevét még a száján sem volt hajlandó kiejteni. „Rá nem szívesen emlékezem, így hát nem is mondom a nevét.”

Maár Gyula halálát sosem tudta feldolgozni (Fotó: Smagpictures)

Azt azonban már nem részletezte, hogy mi az oka, hogy annyi év után sem őriz szép emlékeket a férfival való kapcsolatáról. Ráadásul mindez már csak azért is szembetűnő, mert korábbi kapcsolatairól meghökkentő részleteket osztott meg a nyilvánossággal. Mint például azt, hogy Bodrogi Gyulával való házassága idején egyikőjük sem vetette meg a futó kalandokat, vagy amikor 81 éves korában bevallotta: Maár Gyulával egy idő után nyitott házasságban éltek. De hogy mi történt közte és Wiedermann Károly között? Már sosem tudjuk meg, a rendező 1997 óta nincs köztünk.

Megjelent a Story nyári különszáma!

A cikk folytatása és további titkok a legendás színésznő életéről a Story magazin nyári külön­számában olvashatók, amelyben a rengeteg sztár mellett rejtvény, recept­gyűjtemény és horoszkóp is megtalálható. Keresse az újságárusoknál!

Kiemelt kép: Smagpictures

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!