Napi friss

Rubint Réka és Schobert Norbi ötödik esküvője – Íme, a részletek!

A házaspár legalább még négy esküvőt tervez a jövőben.

Rubint Réka a következő húsz évre is igent mondott Schobert Norbinak, akihez immár ötödszörre fog feleségül menni. A fitneszguru a napokban újra megkérte felesége kezét, hamarosan pedig ismét megerősítik a fogadalmukat. „Ezúttal egy vidéki kúriában, 40-50 fő jelenlétében szeretnénk megerősíteni a házassági eskünket, amit először húsz évvel ezelőtt mondtuk ki egymásnak. Réka természetesen fehér ruhában lesz, én pedig fekete öltönyt fogok viselni. Megadjuk a módját a nagy napnak, még ha ez nem is az első és remélhetőleg nem is az utolsó esküvőnk. Ötévente szeretném újra feleségül venni Rékát, és bízom benne, hogy legalább még négyszer igent mond nekem” – vallja be a story.hu-nak Norbi.

Réka és Norbi először 2002. szeptember 5-én mondta ki a boldogító igent. „Az első, Európa Hajón tartott esküvőnk nem sikerült úgy, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Akkoriban még egyikünknek sem voltak olyan mély barátságai, így este tízkor szinte mindenki lelépett – mesélte korábban a Bestnek Réka. Második alkalommal Réka egy meglepetésesküvővel lepte meg a férjét. – Teljesen egyedül, néhány nap alatt szerveztem meg. 2010-et írtunk, épp a harmadik gyerekünket, Zalánt vártam, és egy augusztusi délutánon autóztam Pestre, amikor eszembe jutott, hogy a szeptember 5-ei házassági évfordulónkra ki kellene találnom valami meglepetést Norbinak. Tudtam, hogy a férjemnek az volt a titkos álma, hogy egyszer kismamaként vezethessen az oltár elé, úgyhogy tökéletesnek tűnt az időzítés. Ráadásul az első esküvőnkön csak polgári szertartás volt, így az egyházi még váratott magára. A bökkenő csak annyi volt, hogy 10 napunk maradt az évfordulóig, és ragaszkodtam ahhoz is, hogy meglepetés maradjon Norbi számára az esküvő” – vallotta be korábban a Secret Storiesnak Réka.

Fotó: Story/Best Archív

Tizenhárom év után a házaspár Las Vegasban erősítette meg a fogadalmát, Norbi egy nem mindennapi esküvővel lepte meg gyermekei anyját. „Úgy gondoltam, ezúttal szeretnék maradandó élményt szerezni a feleségemnek, úgyhogy megszerveztem egy titkos esküvőt. Mindig irigykedve figyeltem a filmeken a Las Vegas-i villámesküvőket, és arra gondoltam: ha már ott vagyunk, miért ne venném el újra azt, akit szeretek. Arról már nem is beszélve, hogy isteni csoda történt, mert amikor ki kellett választanunk a kivonulózenénket, a kápolna irodájából felcsendült az Aerosmith-től az I don’t Want to Miss a Thing című szám, amire a szívműtétem előtt Rékának készítettem egy személyes videót. Úgy éreztem akkor, hogy Isten valóban lát engem” – mesélte a Blikknek a fitneszguru. A negyedik lánykérésre öt évvel ezelőtt Mexikóban került sor, az esküvőt pedig a házassági évfordulójukon tartották meg. „A tizenötödik házassági évfordulónkon negyedszer fogadtunk örök hűséget egymásnak. Életem legnagyobb álma is akkor teljesült, édesapám vezetett az oltárhoz. Zalán volt a gyűrűvivő, Lara és Norbika pedig énekeltek. Azt éreztem akkor: bár életem végéig tartana ez a pillanat” – idézte fel egykor a Bestnek Réka.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!