Napi friss

Pisztolyt szegeztek a Zámbó Jimmyt alakító színész fejéhez

Összegyűjtöttük, mi mindent lehet tudni Olasz Renátóról.

Az Aranyélet színésze hamarosan A Király című sorozatban tér vissza a képernyőre, amelyben a fiatal kori Zámbó Jimmyt fogja alakítani. Olasz Renátóval három éve készített interjút a hvg.hu, amiben részletesen mesélt magáról, ebből válogattuk ki a legérdekesebb információkat.

Nem fél a haláltól

„Volt balesetem, fogtak már a fejemhez gázpisztolyt, de soha nem féltem a haláltól. Ez van, akkor ez lesz. Sokkal jobban félek elveszíteni valakit, akit szeretek. Attól rettegek.”

Megszédítette az Aranyélet

„Az Aranyélet első évada után a fejembe szállt a siker. Az egyetemen be voltam zárva, utána abból kikerültem egy óriási nagy valamibe. Valójában egy felet léptem, de azt képzeltem hirtelen, hogy tízet. Sok pofon kellett utána, hogy azt mondjam, jó, bocs. Például elhanyagoltam fontos dolgokat. Amik fontosabbak, mint mondjuk, elmenni a televíziós műsorkészítők gálájára, ahol jelölve vagyok egy díjra. Azon az estén cserben hagytam egy nagyon jó barátomat egy nagyon fontos helyzetben, amit azóta sem tudok magamnak megbocsátani.”

Rajong Mozartért

„Számtalanszor láttam már a Men in Black 1-2. és A keresztapa 1-2. részét, illetve a Mozart életéről szóló filmet, az Amadeust biztos láttam tízszer. Valójában egyébként előadás, amit a legtöbbször láttam: 14-szer a Ledarálnakeltűntemet.”

Nem tartja magát jó színésznek

„Általánosban arra jöttem rá, hogy ha állok egy színpadon, akkor az emberek tudnak rám figyelni. Verset mondtam egy ünnepségen, valami rémes Váci Mihályt, és két embert nagyon mélyen megérintett. Akkor éreztem meg, hogy van ez a képességem, hogy meg tudok hatni másokat. Ezt az érzést aztán, hogy valamire képes vagy, az egyetemen kigyilkolták belőlünk. A Színművészeti után senki nem gondolja magát jó színésznek. Alázatra tanít.”

Vasárnaponként templomba jár

„Református vagyok, ha tudok, elmegyek templomba vasárnap Tiszavasváriban. Szoktam imádkozni, meditálok, hiszek energiákban, a természetfelettiben. Ez is egy olyan dolog, ami kiveszett a világból: annak a tudata, hogy nem csak az van, amit látsz.”

Kiemelt kép: Rozmanitz Gábor

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!