Napi friss

Berki Mazsi megtörte a csendet, elmondta, mi lesz számára a gyógyír

Lassan egy hónapja, hogy elment Berki Krisztián. Felesége, Mazsi azóta nem beszélt az érzéseiről, most először fogalmazott meg pár sort arról, mi dúl a lelkében.

„Új fejezet. Lassan íródnak a lapok. Tudom, hogy tovább kell menni… A lélegzetemet és a szívdobbanásomat is érzem… Nehéz minden…” – állnak a fekete-fehér színű, búskomor kép alatt a  gondolatok. Egyvalami tartja a lelket Mazsiban, hogy édesanya. Krisztiánnal közös, féléves kislányuk, Emma Katerina miatt muszáj erősnek lennie és felállnia. Ahogy az online világban, a való életben is rengeteg szeretet és együttérzést kap az egyedül maradt édesanya, akit többek közt Schobert Norbiék és Hajdú Péterék is biztosítottak a támogatásukról a temetésen. Mazsi a búcsúztatón azt mondta a barátainak, hogy kislánya mellett a munka jelenti majd neki az elkövetkezendő időkben a gyógyírt, abba akar temetkezni, hogy feldolgozza a férje halálát.

A volt Fradi-vezér május 6-ai váratlan halála mindenkit megdöbbentett. És noha már többen beszámoltak arról lapunknak, hogy a tragédia előtti hetekben Krisztián nagyon maga alatt volt, testi és lelki gondjai is adódtak, senki sem gondolta, hogy ez lehet a vége. Van, aki a hosszú évekig szedett szteroidoknak tudja be, hogy egyszer csak megállt a szíve az erkélyén, miközben a kislánya bent aludt a szobában, sokan viszont a peres ügye, a magánéleti gondok és a sok stressz együttesének tulajdonítják a távozását. A lakásában talált kábítószergyanús anyagokról máig nem bizonyosodott be, hogy pontosan milyen szerek, és közrejátszhattak-e a halálában. A hozzá legközelebb állók kizártnak tartják, hogy drogozott, azt pedig végképp, hogy mindezt a Natival töltött napokban tette volna.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!