Napi friss

Voith Ági kimondta: „Meghan egy vadhajtás, aki ügyeskedéssel behálózta Harryt”

A művésznő a nyolcvanas évek elejétől követi a Windsor-ház minden lépését, egyenesen rajong a brit királyi családért.

„Pedig akkoriban csak pár újság írt róluk, például a Nők Lapja – faltam azokat a cikkeket. Főleg Dianáról lehetett olvasni, én is megszerettem őt, az anyát, a sokat jótékonykodó nőt. Megdöbbentem a halálán – mondta korábban Voith Ági, aki egykor nem szerette Erzsébet királynőt, talán mert tudat alatt elhitte, ő áll a walesi hercegné halála mögött. – Ma már tudom, hogy ez ostobaság, és a véleményem is megváltozott a királynőről. Néhai férje, Fülöp és ő tudták a kötelességüket. Tisztelem hosszú uralkodásáért, elképesztő, csodálatos nő, teljes mértékben tudatában van a körülötte lévő történéseknek, és szerintem szerető nagymama és dédmama is.”

Károly herceget nem tartja a legerősebb személyiségnek, Kamilla sem a szíve csücske. „Én jobban örülnék, ha Erzsébet után Vilmos és Katalin ülnének a trónra. Tetszett, hogy sokáig együtt éltek, hogy Katalin készült erre a szerepre, tisztában volt vele, mit vállal. Méltóságteljesek, tudják a feladatukat, végtelenül szimpatikusak. Katalin soha nem akar sztár lenni, a férje a trónörökös, ő inkább a háttérben marad. És a gyerekeik és édesek – teszi hozzá, majd azt, megérti, milyen lehet György hercegnek azzal a tudattal felnőni, hogy ő nem választhat szakmát, csak király lehet, azaz milyen, amikor ráerőszakolnak egy gyerekre valamit. – Gyerekként apám napi öt órán át gyakoroltatott a zongoránál, pedig de utáltam. De csak erőltette… Nem is lettem zongoraművész…”

A színésznő a sussexi hercegi párral már nem annyira szimpatizál, bosszantja az, hogy Harry és Meghan megszabadult királyi kötelezettségeitől, és elköltöztek. „Meghan egy vadhajtás, aki ügyeskedéssel behálózta Harryt. Nem baj, de ha beházasodott a királyi családba, akkor tennie kellett volna a dolgát, tudnia kellett, hogy mit vállal. Tisztelnie kellett volna a hagyományokat, vállalva a királyi lét minden nehézségét, nem csak az előnyét. Sajnálom Harryt, mert a felesége mindent elvett tőle, a testvérét, a nép szeretetét, és nem tudom, hogyan boldogul majd, mert nem ahhoz az élethez van szokva, amelyet most választott. Biztosan sok pénzük lesz, mert híresek, jótékonykodnak is, de nem fog örökké tartani a házasságuk. Szívből kívánom, egy Harry és Vilmos minél előbb kibéküljenek, közelebb kerüljenek egymáshoz, Meghannel vagy nélküle, az mindegy. Mindenkit megérint a két herceg közötti elmérgesedett viszony, főleg, hogy az édesanyjuk, Diana hercegné nem ezt a jövőt szánta nekik. Remélem, hamarosan újra jó testvérek lesznek.”

Kiemelt kép: Nagy Zoltán

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!