Napi friss

Ügyeletes szívtipróból lett tisztes családapa Fehérvári Gábor Alfréd

Hatalmas a boldogság az énekes családjában, megérkezett ugyanis a második gyermek a kis Ármin személyében. Freddie zenészként és műsorvezetőként is szép eredményeket ért el, de azt szeretné, hogy szülőként legyen a legsikeresebb.

Számos különböző szerepkörben láthatjuk Fehérvári Gábor Alfrédot: énekes, műsorvezető és persze mindenek előtt immáron kétgyermekes édesapa. 2014-ben a Rising Starban láthatta őt a közönség. Ő volt a műsor ügyeletes szépfiúja, aki első kisfilmjében a zuhany alól lépett ki, ezzel felkeltve a hölgyek érdeklődését. Ma már egészen másként ismerjük őt: felelősségteljes szülőként, televíziós szakemberként. Nem véletlenül. Azt mondja, már akkoriban is távol állt tőle, hogy a külsejével hódítson… „Ha nem változtam, nem fejlődtem volna azóta, akkor az azt jelentené, hogy valamit nagyon rosszul csináltam. Most már azt is pontosan tudom, hogy egy-egy show-műsorban vannak olyan elemek, fogások, amiket azért alkalmaznak, hogy az adott produkció beszédtémává váljon, hogy növeljék a nézettséget. Igazából ezt a bemutatkozást már akkor sem én találtam ki és egyáltalán nem éreztem magaménak, sőt kellemetlenül érintett. – mondja Freddie. –  Én már akkor is azt szerettem volna, ha a hangomról, a produkciómról beszélnek, nem pedig a külsőmről. Szerintem 1-1,5 évvel később már nem is az volt a beszédtéma, hanem sikerült a dalaimmal eljutni a közönséghez.”

Néhány év múlva Freddie énekesből műsorvezetővé vált. „Nem volt ez számomra éles váltás, mert ha ma megkérdeznek, akkor én ma sem tartom magam műsorvezetőnek. Azt válaszolom, hogy énekes vagyok. Persze ettől még a lehető legjobb szeretnék lenni műsorvezetőként is. Az első televíziós felkérésem az Eurovíziós Dalfesztiválon való szereplésem után érkezett, a következő évben ugyanis felkértek szakkommentátornak a műsorhoz. Számomra abszolút meglepetés volt, hogy egyáltalán felmerült a nevem, de végül is úgy voltam vele, külföldön is előfordult már olyan, hogy a korábbi versenyzőket ilyen módon alkalmazták. De nekem semmilyen szakmai referenciám vagy múltam nem volt – magyarázza Alfréd. – Aztán felkértek a magyar előválogató műsorvezetésére is. Visszagondolva azt kell mondanom, a maximalizmusom miatt természetesen nem voltam elégedett a szereplésemmel, de az akkori tudásommal aligha lehetett volna jobban csinálni mindezt. Rátonyi Kriszta volt a partnerem, és ő hatalmas segítséget jelentett, 2-3 adás után elkezdtem rátalálni magamra, és ebben óriási szerepe. Ahogy egyre otthonosabban kezdtem mozogni a televíziózásban, az lett a célom, hogy azt tudjam nyújtani a műsorvezető társaimnak, amit én Krisztától kaptam. A legnagyobb iskola a Család-barát volt számomra, ahol egyik percben még egy klinikai szakpszichológussal kellett beszélnem, a másikban már egy Kossuth-díjas művésszel, és mindezt úgy, hogy a rövidke 6-7 perces interjúk kerek egészek legyenek. Legjobban azonban a Szerencseszombat felvételeit élvezem. Szóval van már műsorvezetői tapasztalatom, de alapvetően zenésznek tartom magam. A közönség a YouTube-csatornámon rendszeresen találkozhat új zenei tartalmakkal.”

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!