Napi friss

Horváth Tamás vallomása felrobbantotta az internetet! – „Az igazi szerelmespárok érthetik ezt csak!”

Az énekes és Andrea kapcsolata sokak számára példaértékű.

Alig egy hete jelent meg Horváth Tamás új dala, a Hajnalodik lassan, amit Kiss Encivel együtt ad elő. Már most sejteni lehet, ez lesz az idei nyár egyik nagy slágere, a legnagyobb videómegosztón már több mint 300 ezren látták. A dal egyébként egy szerelmi vallomás. „Nem hittem magamban, de Te láttál engem, őszintén, tisztán. Volt, amikor elgyengültem, Te tartottad bennem a lelket, megvártál. Nem számít semmi, csak Te és én. Kérlek, bízz bennem. Kéz a kézben a legvégén. Tudom, hogy mit kell tennem” – énekli Tomi, és nem nehéz kitalálni, hogy kihez szól a dal: feleségéhez, Andihoz, akit a videóban is ölel, csókolgat. A klipből is látszik, nemcsak izzik körülöttük a levegő, de kapcsolatuk egyúttal nagyon mély és őszinte. Ezt a rajongók is kiszúrták, akik kommentekben fejezték ki, mekkora öröm nekik látni Tomi és Andi szerelmét.

Ezekből a kommentekből válogattunk:

„Az igazi szerelmespárok érthetik ezt csak. Mennyire kellemes átérezhető az egész, érződik Tomi, hogy mennyire szeretitek egymást Andival még vagy ezer évig.”

„Példaértékű dal és kapcsolat.”

„Andi, Tomi! Nehéz időket élek meg, és rengeteg erőt merítek belőletek! Köszönöm Nektek!”

„Engem a videóklip fogott meg: ahogy Andika és Te szeretitek egymást, az valami csodálatos. Sok-sok hosszú, boldog, közösen eltöltött évet kívánok még Nektek!”

Hallgassák meg a dalt, és nézzék meg a klipet!

Kiemelt kép: RTL Klub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!