Napi friss

Kiszel Tünde nem hagyta annyiban Tornóczky Anita szavait

A naptárdíva nem köntörfalazott, mikor visszaszólt az őt emlegető egykori tévésnek, csípős választ adott. Lánya is kiállt mellette.

Nagy port kavart Tornóczky Anita nemrég tett kijelentése, miszerint akkor döntötte el, hogy abbahagyja a tévézést, amikor éhgyomorra reggel hétkor le kellett spriccelneie Kiszel Tünde mellét egy reggeli műsorban mint műsorvezető. Az egykori tévés szavai Kiszel Tündéhez is elértek, aki közösségi oldalán elmondta a véleményét – és szokásához híven nem finomkodott. „Reagálnék a napokban több helyen megjelent, számomra eléggé érdekes és meglepő történésre, miszerint egyes embereknek olyan meghatározó szerepet játszottam az életükben, hogy miattam váltak meg egy számukra fontos életszakasztól, a televíziózástól! T. Anita – akinek egyébként én már a nevére sem emlékeztem –, nagyon örülök, hogy ilyen mély nyomot hagytam benned! Arra már nem is gondolok, hogy vannak olyan emberek, akiknek a szomszédja, a barátnőjének a barátnője, esetleg az exférje, vagy mondjuk a nevelőapja kicsit megegyengesse az útját egészen a Mokka műsorvezető székéig. Te biztos nem tartozol ezen emberek közé, de azért meggondolhatnád, hogy kit milyennek állítasz be. Aki ismer tudja: az én elvem, élni és élni hagyni. Ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel, –ám a jövőben nem fogom magam hagyni igazságtalanul bántani és rágalmazni, ezért most és a továbbiakban sem félek kiállni az igazamért! Legközelebb próbálj meg pontos információkkal szolgálni, bár ez a televíziós műsorvezető karriered folyamán sem feltétlen sikerült, a helyes beszédtechnikáról és az artikulációról nem is beszélve. Végtére is, tényleg köszönöm neked, és ez ismét egy visszaigazolás a számomra, miszerint amit csinálok, azt igenis jól csinálom, ha ennyi év után egyes embereknek még mindig én ugrom be meghatározó történeteik főszereplőjeként!” – írta Tünde a közösségi oldalán.

A bejegyzésre több hozzászólás is érkezett a naptárdíva követőitől, akik egy emberként támogatják őt. És a kommentelők között ott van Tünde lánya, Hunyadi Donatella is, aki egy szívecskével biztosította édesanyját támogatásáról.

Kiemelt kép: Nagy Zoltán

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!