Napi friss

Tóth Zsiga Nóra: „Nem hittem volna, hogy idén férjhez megyek”

Jó előre felkészült a továbblépésre a Jóban Rosszban sorozat Melindája, akinek a feleségszerepre is treníroznia kell magát.

A színésznőnek nehéz volt elengedni a Jóban Rosszban tagjait, és persze hiányzik neki, hogy nap mint nap játszhasson, de nem kesergett sokáig, miután véget ért a produkció. „Nekem mindig is volt egy második lábam, amire támaszkodhattam: Szolnokon egy privát fitneszstúdióm volt, miután befejeződtek a forgatások, lementem, és ott dolgoztam. Idén januárban felköltöztettem a vállalkozást Ürömre, sőt ki is bővítettem egy bisztróval. A kiskutyusomat, Málnát, aki 11 éven át hű társam volt, szeptemberben veszítettem el, az ő emlékére a bisztrót Fehér Málnának neveztem el. Mindezek mellett kapok filmes és színházi felkéréseket is, és színészmesterséget is tanítok – mondja Nóra, akit nemrég eljegyezett a párja egy párizsi utazás során. – Ha tavaly azt mondja nekem valaki, hogy idén férjhez megyek, biztosan nem hiszek neki, mert mindig magamnak való voltam, és nem gondoltam volna, hogy találok olyan férfit, aki tolerálni képes azt a pörgést, amiben élek. Aztán egyszer csak keresztezte az utamat egy olyan úriember, aki még nálam is nagyobb tempót diktál, és megkérte a kezemet. Izgalmas időszak elé nézek: viszem tovább a színészetet, be kell indítanom a vállalkozásomat egy új helyen, és a feleségszerepre is fel kell készülnöm.”

Angyal Anita jógaoktatóként dolgozik

A Jóban Rosszban sorozat egyik főintrikusát, Emőkét megformáló színésznő már több mint tíz éve civil foglalkozást is űz. „Az életemben többször volt olyan szakasz, amikor a jóga kötötte le több időmet, ami majdnem akkora szerelmem, mint a színház. A pandémia alatt és a sorozat végeztével is újra ez került előtérbe. Annak idején azért is kezdtem bele a jógába, mert mindig is fontos volt számomra a mozgás, és a színházi életem éppen elég stresszes volt, kellett egy elfoglaltság, amivel ki tudom oldani a feszültségeket. Ma már másoknak is segítek ebben. Gyakran szinkronizálok, és hamarosan színpadon is újra láthat a közönség. Nagyon közel áll a szívemhez A kis herceg története, játszottam is a darab címszerepét, de most egy olyan produkcióra készülök, ami a híres regény írója, Saint-Exupéry életébe enged betekintést. Ráadásul a darabban játszik majd a Csillagvirág Klinika Fruzsina nővére, Álmosd Phaedra is.”

Kiemelt kép: Schumy Csaba

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!