Napi friss

10 hihetetlen történet a ma 76 éves Cher életéből

Az énekes-színésznő mindig kertelés nélkül beszélt nem mindennapi életéről. Legjobb történeteiből válogattunk.

„Valószínűleg sokan emlékeznek arra az estére, amikor megkaptam az Oscar-díjat. Nem is a díj miatt, hanem mert nagyestélyiben és tűsarkú cipőben rohantam kilométereken át a díjátadó helyszíne felé, ugyanis késésben voltam. És végül el is késtem.”

„Egyszer úgy döntöttem el, hova utazom nyaralni, hogy egy célbadobós táblára kiraktam egy világtérképet – és céloztam. Dél-Franciaországot találtam el. Nem tudom, mit csináltam volna, ha az Antarktisztba fúródik a nyíl…”

„Imádom a gyöngyöket. A barátnőimnek egyszer karácsonyra saját kezűleg fűztem 10 centis gyöngyös fülbevalókat.”

„Meryl Streeppel egyszer megmentettünk egy lányt egy rablótól New Yorkban. A rabló először nem hitt a szemének, majd amikor felismert bennünket, úgy megijedt, hogy hanyatt-homlok elmenekült a helyszínről.”

„Volt egy házam, és volt benne egy szoba, aminek a létezéséről csak akkor szereztem tudomást, amikor kiköltöztem onnan.”

„Szenvedélyesen gyűjtöm az elefántszobrokat. Egy szobára való elefántszobrom van már porcelánból, fából, ezüstből, műanyagból, különböző kövekből, sőt drágakőből is.”

„Egyszer egy forgatáson pánikrohamot kaptam, és Jack Nicholson segített megnyugodni. Egyébként Jack jóbarátom azóta is. Néha megajándékozzuk egymást, és a legkedvesebb ajándék, amit tőle kaptam egy festmény volt – amit ő festett.”

„Kislányként két elképzelt barátom volt. Mind a kettő favágó volt.”

„Imádom a pálmafákat. Nem értem, miért, de már a látványuktól boldog leszek.”

„A világon én csinálom a legjobban a csirkés bolognai spagettit, és ebben a barátaim is egyetértenek velem. Emiatt is indítottam el a saját spagettiszósz márkámat.”

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!