Napi friss

„Csodálatos pár voltatok, még lehettek is” – Sokkolta a rajongókat Szabó Zsófiék bejelentése

A tévés követői szerint csak idő kérdése, és az igaz szerelem legyőz minden akadályt.

Csak úgy záporoznak a kommentek, amióta Szabó Zsófi megosztotta a nyilvánossággal: felbontották az eljegyzésüket Shane Tusuppal. A rajongókat valósággal sokkolta a bejelentést, sokan annyira nem képesek elfogadni a hírt, hogy meg is fogalmazzák: örülnének, ha a szerelmesek kibékülnének. Annyi biztos, hogy a bejelentést mindenkit váratlanul ért, hiszen néhány nappal korábban még a boldogságukról áradoztak a fiatalok. Íme, néhány hozzászólás:

„Sajnálom. Sugároztatok a boldogságtól, jó volt látni benneteket. Van az úgy, hogy egy probléma megoldhatatlannak látszik, de ha a szerelem igazán erős, akkor úgyis legyőz minden akadályt… Csak idő kérdése.”

„Én nagyon sajnálom, olyan szép pár voltak, örültem nekik, de hát az élet ilyen, bármikor bárkinek bármelyik pillanatban hozhat meglepetést. Kívánok a továbbiakban sok szerencsét!”

„Sajnálom ’kicsi lány’, de ahogy szoktam mondani: mindig előre nézz, sohasem hátra, nagyon sok szép dolog, élmény, érzés vár rád! Fuss, lovagolj, legyél a fiaddal, a gyerek mosolyánál nincs jobb ’orvosság’. Ölelés.”

„Szívből sajnálom! De tudjuk, az élet nagy rendező! Csodálatos pár voltatok, ha az Univerzum, az égiek úgy gondolják, még lehettek is… És szívből kívánom, hogy mindketten megtaláljátok a békét, a szeretetet, a szerelmet, a Társat! Akár külön, akár egymásban.”

„Sajnálom, hogy ez történt! Talán még van esély a békülésre!”

Kiemelt kép: Photo@laszlozsigmond.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!