Napi friss

„Talán épp abba fáradtál bele, hogy nem mertél az lenni, aki valójában voltál”

Teljes sokkban a hazai sztárvilág Berki Krisztián halála után.

Mindenkit megdöbbentett Berki Krisztián pénteki halála, a hazai sztárvilág tagjai egymás után emlékeznek meg róla. Hogy mennyire döbbenetes a celeb tragédiája, azt jól mutatja, hogy olyan hírességek is nyilvánosan búcsúznak tőle, akikről köztudott volt, hogy nem ápolnak baráti kapcsolatot a celebbel. Hódi Pamela, első lánya, Nati édesanyja péntek este búcsúzott egykori párjától. „Örökre elment. A fájdalmunk leírhatatlan. Mindig bíztam és tettem azért, hogy a lányomnak élete része legyen az édesapja. Nekem nem volt, akinek mondhattam, hogy apa. Már neki sincs többé. A lányom két szemébe nézek, és látom azt a tekintetet, ahogy ők ketten néztek egymásra. Ők ketten… Apa és lánya. Nyugodj meg ott, ahol most vagy, és légy nagyon boldog Berki Krisztián-Apucus. Köszönöm a rengeteg üzenetet, részvétnyilvánítást. Kérem a sajtót, ha rám nem is, egy 8,5 éves kislányra legyenek tekintettel, akivel 0–24 órában együtt vagyok, és próbálom átvenni minden fájdalmát” – írta Pamela közösségi oldalán.

Rubint Réka is szívbemarkoló sorokkal emlékezett meg az elhunyt celebről. „Néhány héttel ezelőtt a szentendrei uszodában boldogan mesélted a mexikói élményeiteket, és arról álmodoztál, hogy ott fogsz élni a családoddal. Azt mondtad: ’Ott, ahol nyugalom, béke és mindig jókedv van, ahol senki nem bánt!’ Tele voltál energiával és tervekkel! Igazi RÁK! Hatalmas szívvel! Aki igazán ismert, az pontosan tudja! Talán épp abba fáradtál bele, hogy nem mertél az lenni, aki valójában voltál. Nyugodj békében, Krisz!” – írta Réka, aki együttérzését fejezte ki Krisztián feleségének, Mazsinak, Hódi Pamelának és a celeb két kislányának, Natinak és Emmának.

Vujity Tvrtko közösségi oldalán azt írta, noha Berki Krisztián értékrendje a lehető legmesszebb állt tőle, de vannak pillanatok, amikor semmi más nem számít, csak az emberi élet, ami pótolhatatlan. „Nagylánya és nemrég született kisgyermeke édesapa nélkül maradt, ez pedig szavakkal leírhatatlan, hatalmas tragédia nekik és a szeretteinek. Tragédia, pontosan úgy, ahogy egy 41 éves fiatalember fájdalmasan korai halála is. Sok erőt kívánok és remélek a gyászolóknak! Isten nyugosztalja Berki Krisztiánt” – zárta sorait a tévés. A tragédia kapcsán részvétét fejezte ki többek között Vajna Tímea, Tóth Andi, Hajdú Péter, Schobert Norbi, Pápai Joci, ByeAlex és Gáspár Laci is.

Kiemelt kép: Fülöp Dániel

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!