Napi friss

Berki Krisztián – Megérezte a bajt?

Pár hete kiderült, hogy nem volt minden rendben az egészségével.

Berki Krisztián három hete a közösségi oldalán feltöltött videójában arról beszélt, hogy mennyire fontos 40 felett még jobban figyelni az egészségünkre. Annak kapcsán mesélt erről, hogy kiderült, nála sincs minden rendben. „A menedzserek körében közismert betegség, a magas vérnyomás engem is elért. Olyannyira, hogy múlt héten voltam terheléses vizsgálaton, kardiológusnál most már egy éven belül másodszor, és vérvételen. És ezeket az eredményeket az endokrinológusommal kielemezzük közösen. 6-8 hete teljesen más útra léptem, szeretnék a természetesség útján maradni, és ami gyógyszer nélkül kezelhető, azt kezelni.” Mintha csak megérezte volna, hogy itt az idő jobban vigyáznia magára, a szívére. És noha akkor tényleg úgy tűnt, elhatározta magát, és teljes életmódváltásba kezd, a lakásában talált, a BRFK által is megerősített kábítószergyanús anyagok miatt büntetőeljárás indult a halála kapcsán.

A story.hu is jelen volt pénteken a tragédia helyszínén, ahol a IX. kerületi lakás erkélyére a helyszínelők egy fehér sátrat húztak, és órákig elemezték, mi történhetett a celebbel. Úgy tudni, Berki szíve tegnap, az éjféli órákban megállt. A szomszédok kora reggel sikolyt és gyereksírást hallottak. „Mindent hallottam, szörnyű volt. Képtelen vagyok beszélni róla” – mondta Berki Krisztián egyik közvetlen szomszédja. A sikoly pedig nagy valószínűséggel nem másé volt, mint nagyobbik lányáé, Natié, ő talált rá az édesapja holttestére kora reggel az erkélyen, és sírva hívta az édesanyját, Hódi Pamelát, hogy hiába ébresztgeti az apukáját. Az édesanya és férje, Tóth Bence azonnal a helyszínre siettek, ahogy Berki felesége, Mazsi is, majd pár órán belül együtt hagyták el a helyszínt. Mazsi a Borsnak könnyek között nyilatkozott. „Az életemnél is jobban szerettem! Emma születése után ma este nyolc órakor mentünk volna először kettesben randizni. Ezt a randit már egy másik életben fogjuk megvalósítani. Mindennél jobban szerettük egymást, bármilyen hullámzó is volt a kapcsolatunk.”

Képtelen felfogni a tragédiát

Berki édesanyját, Júliát a Blikk érte utol. Az asszony is úgy értesült, hogy a fia szíve megállt. „Nem is tudom elhinni, hogy meghalt az egyetlen fiam… Mazsi hívott, hogy Krisztián szíve megállt. Nem fogom fel, úgy tudom, nem volt beteg, nem volt semmi baja.” Berki Krisztián bár megosztó médiaszemélyiség volt, a sztárvilág apraja-nagyja gyászolja. Halálával két kislánya, Natasa Zselyke és Emma Katerina maradt félárván.

Kiemelt kép: Korponai Tamás

A STORY MAGAZIN FRISS SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a story ezotéria különszáma!

A Story sztárotthon különszámot keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!