Napi friss

Tóth Andi: „Nem értem, mit utálnak vagy mit szeretnek bennem”

Nagyszájú botrányhősnek kiáltották ki, amit nehéz lenne tagadni, de azért érdemes az álarca mögé nézni, mert ott egy zárkózott, szeretetre éhes lányt találunk, aki csak alkotni szeretne. A színpadon kívül pedig csendre, nyugalomra vágyik.

Tóth Andi míg egyik nap csendben rajzol, másik nap felrobbantja a színpadot, és látva őt a rivaldában, úgy képzeljük, fürdőzik a népszerűségben, és imádja a sztárvilágot. Pedig kimondottan nehezen viseli idegenek közeledését, és még sztárbarátai sincsenek. „Az ember azt gondolná, mennyi minden közös van két énekesben. De nem. Sok mindenkit kedvelek, de nekem három civil barátom van, és itt be is zárul a kör – vallja be. De nem is bánja, hogy így van, inkább azt sérelmezi, hogy sokan azt hiszik, jól ismerik őt, és hogy évek óta az emberek céltáblája. – Nem is értem, mit utálnak vagy mit szeretnek bennem, hiszen nem is ismernek. Egy kép, egy nyilatkozat vagy videó alapján alkotnak véleményt rólam. Fogalmuk sincs, hogy igazából ki vagyok, miből jövök, mikkel küzdök. Nem tudják, hogy szorongok, és nehezen viselem az idegenek érintését, még ha kedves rajongóról is van szó. Szóval nekem ezek a végletes érzelmek kicsit kamuszagúak, és pont ezért a szeretetet is nehezen tudom befogadni.” A nehézségek ellenére úgy érzi, végre jó úton van, már csak arra vágyik, hogy legyen egy kis ideje kiélvezni is mindezt. „Imádom, hogy teli a naptáram koncertekkel, hogy álomlakásban lakom, hogy álomautót vezetek, csak folyton rohanásban vagyok. Jó lenne picit a csöndet is megélni, egy forró csokival a kezemben kiülni végre az erkélyemre.”

Ha jönne az igazi…

Ha valamibe belekezd, azt teljes erőbedobással csinálja, ez a párkapcsolatra is igaz. Ha jönne az igazi, boldogan lenne családanya is. „Szeretnék egy kertes házat, ahol lehet egy kutyám végre. Nagyon szeretnék egy rottweilert. Elsősorban a magam boldogsága ez az álomkép, de ha valaki társul mellém, aki épít, akivel boldogítjuk egymást, az még jobb. Nem rémisztene az sem, hogy fiatalon férjhez menjek, és családom legyen.”

Kiemelt kép: Schumy Csaba

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!