Napi friss

Új divat hódít – Infúzión töltődnek a celebek

Az intravénás vitaminkoktél egyre nagyobb népszerűségnek örvend a hazai hírességek körében.

Legyengült immunrendszerre, fertőzésekre, gyulladásokra való fokozott fogékonyságra, rendszeresen visszatérő betegségekre, fáradékonyságra, de még bőrünk minőségének javítására is kiváló módszernek bizonyul az infúziós vitaminterápia, aminek a minap Curtis is alávetette magát. A 32 éves rapper egy megterhelő turnésorozata előtt döntött úgy, hogy kórházba fekszik, és intravénásan adatja be magának a csodakoktélt, hogy jobban bírja a strapát.

Gáspár Evelin tavaly januárban próbálta ki az infúziós kúrát, hogy legyőzze a megfázást. „Lassítja az öregedést, javítja az agyi funkciókat, csökkenti a stressz hatásait, növeli az energiaszintet, megfiatalítja a bőrt, méregteleníti a májat a káros toxinoktól” – írta korábban a közösségi oldalán Győzike nagyobbik lánya, aki azóta már többször alávetette magát a terápiának.

Orosz Barbi néhány évvel ezelőtt próbálta ki először a vénás töltődést. „Kicsit túlpörgettem és lestrapáltam magam így év végére, ezért alapos kivizsgálás után a dokim egy fini vitamin-infúziókúrával lepett meg. 45 perc full relax, és újra szárnyakat kapok” – írta korábban az Instagram-oldalán a csinos műsorvezető.

Zimány Linda mindent bevet szépsége és egészsége megőrzése érdekében. Évekkel ezelőtt Los Angelesben, a világ le elitebb, egyben legdrágább kórházában, a Cedars-Sinai Kórház sürgősségi osztályán adatta be magának a vitaminkoktélt.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!