Napi friss

Óriási esküvőre készül Jennifer Lopez és Ben Affleck – A színész volt felesége is a meghívottak között

A páros még az idén összeházasodhat, a pletykák szerint a 2003-ban tervezett esküvőjüket szeretnék megvalósítani.

Mondani sem kell, hogy a tengerentúli sztármagazinokat teljes lázban tartja Jennifer Lopez és Ben Affleck nemrégiben történt eljegyzése. A színész egy 8 és fél karátos, zöld színű gyémántgyűrűvel kérte meg a párja kezét, ami valósággal lenyűgözte J.Lo-t, a People magazinnak egy forrás úgy nyilatkozott, az énekesnő imádja az ékszert, és le sem tudja venni róla a szemét. A menyasszony boldogsága határtalan, és talán nem túlzás, ő jelenleg a világ legboldogabb nője. A páros jelenleg az eljegyzés mámorában él, az esküvő részletei azonban egyelőre nem téma közöttük. Legalábbis ami a nyilvánosságot illeti. Az amerikai sajtóban ismeretlen forrásokra hivatkozva egymás után jelennek meg cikkek, milyen is lesz Affleck és J.Lo nagy napja.

Úgy hírlik, a menyegzőt szeretnék meghitt hangulatban megtartani, a barátaik és a családtagjaik körében. Ez viszont nem azt jelenti, hogy ne lenne az esküvő világraszóló és grandiózus. Ahogy az egyik névtelen forrás nyilatkozta: a pénz nem számít. Pontos dátumról egyelőre sehol sem olvasni, bár sokan arra tippelnek, hogy késő nyáron, kora ősszel tartják az esküvőt. A helyszínről sem jelentek meg információk, mindenesetre nagyon valószínű, hogy Los Angelesben lesz a lagzi, hiszen az minden érintett számára jól megközelíthető. A páros 2003-as esküvőjének a menetét szeretné követni – leszámítva azt a részt, amikor közvetlenül a menyegző előtt lemondták az egészet –, és csupán a vendéglistán akarnak csiszolni, hiszen ma már mindkettejüknek gyerekei vannak. Állítólag Ben Affleck volt feleségét, Jennifer Garnert is várják a nagy napra, akivel nagyon jó a pár viszonya. Garner a hírek szerint örül, hogy volt férje élete egyenesbe jött, hiszen csak kiegyensúlyozott és boldog apaként lehet teljes közös gyerekeik élete is – a színésznő számára csemetéi boldogsága pedig mindennél fontosabb. A két Jennifer is szoros viszonyt ápol egymással, anyaként és emberként is tisztelik egymást. Az más kérdés, hogy Garner végül elmegy-e a lakodalomba.

Teljesen kizárták a sajtót

Jennifer Lopez és Ben Affleck első esküvője 2003. szeptember 13-án lett volna a kaliforniai Santa Barbarában. A ceremóniát a sajtó teljes kizárásával tartották volna meg, pedig már akkor is a világ minden tájáról érkeztek sajtómegkeresések, hogy exkluzív cikkekben tudósíthassanak a magazinok a lagziról, de a pár minden ajánlatot visszautasított. Az esküvőszervezőkkel titoktartási nyilatkozatot írattak alá, de még a pontos helyszínt sem árulták el. Annak idején az a hír járta, hogy maguk a vendégek sem tudták, hová kell menniük, csupán egy Los Angeles-i címet kaptak meg, ahol felvették volna őket, majd onnan tovább vitték volna őket a lagzi helyszínére. A vendéglista annak idején 400 főre rúgott: Matt Damon, Bruce Willis, Alec Baldwin, Colin Farrell és Matthew Perry is hivatalosak voltak az eseményre. Casey Affleck, Ben öccse lett volna a testvére tanúja. Jennifer esküvői ruháját a híres divattervező, Vera Wang álmodta meg, akit Lopez akkor személyesen kért meg, hogy ajánljon egy tervezőt, aki Ben Affleck öltönyét elkészítené.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!