Napi friss

Három hétig ünnepel Kökény Attila – Négyszeres nagypapa lett az énekes

Medi, Inez és Atika után a kis Nikolász is megszületett, a fiatal nagypapa pedig most azt is elárulta, hány unokával számol még a jövőben.

Kökény Attila huszonegy évesen lett édesapa, negyvenhat éves korára pedig immár négyszeres nagypapa vált belőle. Az énekesnek a napokban született meg legkisebb unokája, Nikolász, aki császármetszéssel jött világra. „Két unokám egészen biztosan lesz még, ugyanis a kisebbik fiam még csak tizenhat éves, de idővel ő is szeretne gyermeket, nem is egyet. A lányom ajándékozott meg az első unokámmal, Medivel, aztán jött Inez, majd megszületett a nagyobbik fiam első gyermeke, Atika, most pedig a kis Nikolász. Hál istennek, minden rendben volt a szüléssel, császárral jött  világra, 3300 grammal és 52 centivel született. Egyből besunnyogtam a kórházba, nem bírtam ki, hogy ne nézzem meg őket” – mesélte az énekes a story.hu-nak.

Attila boldogsága határtalan: egy héttel ezelőtt feleségével, Arankával ünnepelték a 24. házassági évfordulójukat, majd megszületett az unokája, akinek érkezését egy tejfakasztó bulival ünnepelte, jövő héten pedig az ő születésnapját üli meg a család. „Április 20-án töltöm be a 47. életévemet. Most úgy tűnik, három héten keresztül ünnepelünk, nagyon szeret minket a Jóisten.”

Kiemelt kép: Schumy Csaba

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!