Napi friss

Sokat veszít a világ Bruce Willis visszavonulásával

Azon kevés Hollywoodi sztárok egyike, aki mentes a sztárallűröktől – mesélik olyan hazai szakemberek, akiknek volt szerencséjük együtt dolgozni a színésszel.

Nem csupán a rajongók sajnálják, hogy Bruce Willis visszavonul afáziája miatt, de a filmeseknek is minden bizonnyal hiányozni fog a közös munka, ugyanis azon kevés hollywoodi sztárok egyike, akire nem jellemzők a sztárallűrök. Bár egy világsztárról ritkán tudjuk meg, milyen is valójában, Bruce Willisről most többet is megtudhatunk. A hazai energiaital-márka, a HELL ENERGY – amelynek a színész a reklámarca, és a cég képviselői kétszer is találkoztak vele, először 2018-ban egy New York-i reklámfilm-forgatás során – most néhány bennfentes információt osztott meg a színészről.

Kaviár helyett szendvics

A színész nagyon alázatos és közvetlen. A forgatásokra nem kért semmi különlegeset, és visszautasította a felajánlást, miszerint a kedvenc New York-i étterméből vigyenek neki ebédet. Bár a szerződése szerint kérhetett volna bármi extrát a pihenőszobájába, ő csupán észszerű dolgokat kért: frissítőt, szendvicset, sajtot és édességet.

Csak semmi késés!

A forgatás napján negyedórával korábban érkezett a helyszínre, amit a 40 fős stáb nagyra értékelt, hiszen legyen szó bármekkora forgatásról is, minden perc pontosan be van osztva. És hiába haladt minden flottul, a stáb még így is csúszott fél órát, de ez sem zavarta a színészt. Igaz, mint később kiderült, a forgatás helyszínéhez közel lévő lakásában töltötte az éjszakát, és ezt is azért, hogy minél gördülékenyebben haladjon a munka.

Fotó: HELL ENERGY

Vegyült a többiekkel

A készítők a forgatás alatt sem tapasztaltak rajta sztárallűröket: sokat mosolygott, a feszített tempó ellenére jól érezte magát, koncentrált és mindenkivel kedves volt. A szünetekben sem a pihenőszobájában ücsörgött, hanem a stábbal maradt és beszélgetett. Ahogy az sem esett nehezére, hogy közös fotót készítsen egyenként mindenkivel.

Ragaszkodik az embereihez

A színész egyvalakihez ragaszkodik: a stylistjához, akivel 30 éve dolgoznak együtt. Annak idején a reklámfilmforgatásra is Los Angelesből reptették át New Yorkba. Érdekesség, a stylist a Die Hard magyarországi forgatására is vele tartott, vele és a menedzserével – akivel pedig 25 éve dolgoznak együtt – közösen fedezték fel a Balaton-felvidéket.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!