Napi friss

Exatlon Hungary – Brutális összecsapások várhatók péntek este 

Egy korábbi nyertes és az egyik legnagyobb esélyes, valamint két jóbarátból lett ellenfél küzd meg egymással a döntőbe jutásért. A tét óriási. 

Vasárnap véget ér az Exatlon Hungary All Star évada, és kiderül, melyik lány és fiú viheti haza a kupát és a fődíjat. A tavalyi győztesek, Szente Gréta és Herczeg-Kis Bálint már biztosan ott vannak a döntőben, míg a Kihívóknál Besenyei Bogi és Nagy Dani, a Bajnokoknál Busa Gabi és Jósa Danny mérkőznek meg a pénteki elődöntőben. Busa Gabi, az extrémsport-reality második évadának női bajnoka a story.hu-nak elárulta, egyáltalán nem csalódott, amiért nem sikerült egyből a döntőbe jutna. „Az adott napon nyújtott teljesítményem alapján sajnos várható volt, nem érdemeltem volna meg, hogy elsőként a döntőbe kerüljek – mondta őszintén. – Bogi egy nagyon erős ellenfél, ha nem úgy alakult volna a viszonya a csapattal két évvel ezelőtt, akkor szerintem döntőzött volna. Túl van pár párbajon is, ebből tud erőt meríteni, illetve konkrét tervei és hatalmas akaratereje van, szerintem az aktuális mentális állapot dönt majd a meccs végeredményéről” – vélekedett Busa Gabi.

Hozzá hasonlóan Jósa Danny sem csalódott, amiért nem sikerült első körben bekerülni a vasárnapi döntőbe. „Bár nagyon szerettem volna, hiszen tavaly nem tudtam döntőbe jutni. Kénytelen leszek megküzdeni ismét a bejutásért, ahogy tavaly is. Akkor sajnos nem sikerült, de most igyekszem túlteljesíteni magamat – mondta Danny, aki Nagy Danira úgy tekint mint a Kihívók legerősebb és legstabilabb játékosa. – Ha bárkitől is tartok, akkor ő az, hiszen mentálisan és fizikálisan is a topon van. Ráadásul tizenöt éve a barátom, régen sokat bicajoztunk és versenyeztünk együtt. Egy hatalmas ajándék, hogy még mindketten itt lehetünk, ez egy méltó csata lesz kettőnk között. Tudom, hogy ki mire képes, így főként fejben fog eldőlni ez a párbaj. Győzzön a jobb játékos!”

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!