Napi friss

A világ egyik legdrágább esküvőjére készül David Beckham fia és menyasszonya

Brooklyn Beckham leendő apósáéknak van mit a tejbe aprítaniuk, négyszer akkora a vagyonuk, mint Beckhaméknek. Összeszedtük a szombati menyegző eddig ismert részleteit.

Nagyban zajlik a készülődés David Beckham családjában, a hétvégén ugyanis megnősül az elsőszülött fiú. A 23 éves Brooklyn a világjárvány kezdetén jött össze kedvesével, a nála négy évvel idősebb, 27 éves Nicola Peltz színésznővel, aki nem mellesleg egy többszörös milliárdos üzletemben lánya. A családja vagyona négyszerese Beckhamékének, így nem meglepő, hogy azt rebesgetik: az egybekelésük során az anyagiak kapcsán házassági szerződést írnak. A Daily Mail szerint átszámítva úgy 1,3 milliárd forintba kerülhet a sztárpár esküvője, amit a Peltz család floridai villájában tartanak. Brooklyn és Nicola 2017-ben ismerkedtek meg egymással, ám az első randira csak két évvel később került sor. Ezt követően felgyorsultak az események, és nagyjából egy évvel később, 2020-ban bejelentették az eljegyzést. Brooklyn az Intagram-oldalán ezekkel a sorokkal tudatta az örömhírt a követőivel: „Két héttel ezelőtt megkértem a lelki társam, hogy jöjjön hozzám feleségül, és igent mondott. Én vagyok a legszerencsésebb ember a világon.” Nicola pedig ezt írta: „Alig várom, hogy melletted éljem le életem hátralévő részét. A szerelem a legértékesebb ajándék.”

Mivel a Beckham család jóban van Harry herceggel és feleségével, Meghan Markle-lel, azt rebesgetik, hogy ők is részt vesznek a nagy napon. Mellettük többek közt Gigi Hadid, Nicole Richie és Gordon Ramsay is a vendégek között lesz. A szakácsként, modellként és fotósként is ismert Brooklyn a testvéreit, a 19 éves Romeót és a 16 esztendős Cruzt kérte fel tanúnak. További érdekesség, hogy Nicola fő „koszorúslánya” a bátyja, Brad lesz, a nyoszolyólánya az anyai nagymamája, a ceremónia pedig elmondásuk szerint zsidó hagyományok szerint zajlik majd.

Fotó: Getty Images

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!