Napi friss

Tóth Andi miatt kellett magyarázkodnia Zámbó Krisztiánnak

Jimmy fia azt nehezményezi, hogy a fiatal énekesnő Cserháti Zsuzsa slágerével emlékezett a Királyra.

Múlt szombaton rendezték meg a 20 év Jimmy nélkül című emlékkoncertet, amelyen több hazai énekes is a tiszteletét tette. A nagyszabású gálát Tóth Andi nyitotta meg, aki Cserháti Zsuzsa egyik dalával lépett színpadra. A fiatal énekesnő az édesanyja kedvére szeretett volna tenni az Elfelejtett dal című örökzölddel, ám az elhunyt Király fia, Zámbó Krisztián kissé sérelmezte, hogy Andi nem egy Jimmy-számmal emlékezett meg az édesapjáról. Krisztián az Instagram-oldalán egy videóban fejezte ki nemtetszését a dalválasztást illetően, majd gyorsan törölte a felvételt, bár addigra már több portál is megírta állítólagos kiakadását.

Krisztán ezután újabb videóval jelentkezett a közösségi oldalán. „Nagyon kedvesen elmondtam, hogy Andi elképesztően tehetséges és nagyon jó fej, de icipicit sérelmeztem, hogy nem édesapámtól énekelt dalt. Nem utáltam! Imádom Andit, viszont ott volt 30-40 fellépő, és mindenki énekelt édesapámtól egy számot, úgyhogy örültem volna, ha Anditól is hallok egy Jimmy-dalt. Ez olyan, mintha egy Cserháti Zsuzsa-emlékkoncerten valaki Jimmy-számot énekelt volna, szerintem furcsa. Az ominózus cikk után hívtam is Andit, üzenetet is írtam neki, el akartam mondani, hogy mi volt az icipici problémám, de biztos lesz rá alkalom, hogy egy Jimmy-dalt hallhassunk Tóth Anditól.”

Krisztián egyébként az emlékkoncerten való távolmaradása miatt nem tudhatta, hogy a 30-40 fellépő közül alig énekelt valaki Zámbó Jimmy-számot. Volt, aki TNT-dallal emlékezett meg az elhunyt énekesről, akadt, aki Édith Piaf vagy Kökény Attila egyik slágerét énekelte el. A legtöbben pedig saját szerzeményükkel szórakoztatták a közönséget.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!