Napi friss

Gábor Zsazsa özvegye melegítőben ment a hazai Oscar-partira

Frédéric von Anhalt a színpadon magyarázta öltözékét.

A Magyar Hollywood Tanács évek óta megrendezi saját Oscar-partiját Budapesten, ahol a közönség együtt követheti a Los Angeles-i díjátadót. Az exkluzív, meghívásos alapon megrendezett magyar eseményen természetesen azt is kikötik a szervezők, hogy milyen ruhában kell megjelenni. A meghívón jól láthatóan olvasható: ünnepélyes megjelenést várnak el a vendégektől. Gábor Zsazsa özvegye, Frédéric von Anhalt azonban úgy döntött, hogy melegítőben, sportcipőben és a védjegyévé vált baseballsapkában teszi tiszteletét az esten, majd a színpadon magyarázta hosszasan, miért döntött a kényelmes viselet mellett.

Mindeközben a hollywoodi gálán is történt egy meghökkentő eset. A gála műsorvezetője, Chris Rock viccesen megjegyezte, hogy Will Smith felesége, Jada Pinkett Smith jó választás lehetne a G. I. Jane 2 főszerepére kopaszsága miatt. Csakhogy Will Smith neje alopeciában (foltos hajhullás – a szerk.) szenved, ezért hullik a haja, így sem ő, sem férje nem volt elragadtatva a műsorvezető élcelődésétől. Will Smith olyannyira nem, hogy felsétált a színpadra, és lekevert egy hatalmas pofont Chris Rocknak, majd visszasétált a helyére, miközben nyomdafestéket nem tűrő kifejezésekkel tűzdelve azt kiabálta a műsorvezetőnek, hogy ne merje a felesége nevét a szájára venni – ezt a gála hivatalos közvetítése során lenémították. A Guardian videójában azonban megtekinthető az eset, és meghallgatható Will Smith kiborulása is.

Will Smith, aki ezután a legjobb férfi főszereplőnek járó díjat vehette át, köszönőbeszédében bocsánatot kért a jelenlévőktől és az Akadémiától, a műsorvezetőtől azonban nem… Egy fokkal örömtelibb viszont, hogy újfent örülhetünk egy magyar díjazottnak. Sipos Zsuzsanna, a hazánkban is forgatott Dűne egyik látványtervezője kanadai kollégájával együtt vehette át az aranyszobrot. Zsuzsanna könnyeivel küszködve mondott köszönetet, még magyarul is megköszönte a díjat. „Nagyon sírós típus vagyok, és sokat jelent nekem ez a díj” – mondta szipogva.

Sipos Zsuzsanna és kanadai kollégája, Patrice Vermette (Fotó: Getty Images)

Kiemelt kép: Fülöp Dániel

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!