Napi friss

Vakmerő rajongó ugrott fel a színpadra ByeAlex mellé koncert közben – videóval

A váratlan eseménynek egy biztonsági őr vetett véget.

ByeAlex és zenekara, a Slepp szombat este a Budapest Kongresszusi Központban koncertezett, amikor egyik legnagyobb slágerük, az Így hagysz el közben egy fiatal fiú felugrott a színpadra, és együtt tombolt az énekessel. Alex kedvesen és profin reagált a váratlan helyzetre, és a srác élőzésébe is beleénekelt. A jelenetnek egy biztonsági őr vetett véget, és pár másodperc után lekísérték a színpadról a vakmerő rajongót.

Az eset azért is szívmelengető, mert pár éve nagy port kavart, amikor a Maroon 5 énekese, Adam Levine rendkívül ellenszenvesen viselkedett egy hasonló szituációban. Egy rajongó hölgy ölelése után undor ült ki az arcára, és jelezte, hogy ez számára visszataszító volt. Nem csoda, hogy akkoriban összehasonlításképp előkerült egy régi, Michael Jacksonról készült felvétel, ahol a popkirály nemhogy eltolta volna magától, hosszasan ölelte a rajongóját, aki felszökött hozzá a színpadra.

ByeAlex és a Slepp egyébként zsúfolásig megtöltötték a rendezvény helyszínét, ahol szimfonikus zenekar kíséretében adták elő az elmúlt tíz év slágereit. Az énekes most először állt színpadra vonósokkal, és tőle szokatlan módon nagyon izgult. A koncert előtti órákban meg is osztotta követőivel, hogy mennyire lámpalázas, élesben azonban ez már nem érződött rajta. Az est folyamán felcsendült a legendás Kedvesem című nóta is, amivel még 2013-ban megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatóját, A Dalt, és egyik napról a másikra ünnepelt sztár lett. A dalok között többször pihenőt is tartottak, ilyenkor Alex őszintén mesélt magáról és a zenék születéséről is, amiket sok esetben boldog vagy épp végét járó párkapcsolatai ihlettek. Elárulta azt is, hogy bár mindent megtett, hogy ne essen újra szerelembe, a terve nem jött be – utalt ezzel párjára, Benjaminára, aki szintén jelen volt a koncerten.

Kiemelt kép: RTL Klub/Sajtóklub 

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!