Napi friss

Hajba kaptak a sztárfodrászok – Tóth Andin marakodik Zsidró Tamás és Frohner Ferenc

Zsidró beleszállt Tóth Andi extrém külsejébe, Frohner védelmébe vette a fiatal énekesnőt.

Tóth Andi idei Glamour-gálán viselt extravagáns szettje vélhetően nagy sikert aratott volna a Nevada állambeli posztapokaliptikus Burning Man fesztiválon, ám nem mindenki volt elragadtatva a fiatal énekesnő kinézetétől. A Karib-tenger kalózait idéző haj, fejkendő, erős smink és merész öltözet sokaknál kiverte a biztosítékot, a népszerű sztárfodrász, Zsidró Tamás például az Instagram-oldalán fejezte ki nemtetszesét Andi külsejéről. „Kritika: közhely, de a kevesebb néha több. Andi természetesen nyomatékosítani szerette volna a jelenlétét a Glamour-gálán, ez sikerült! Egy koncerten igazán izgalmas tud lenni ez a stílus, de egy díjátadó gálára lehet kicsit too much. De se baj, éljen Jack Sparrow felesége, irány a Karib-szigetek.”

Zsidró Tamás véleményével egyébként több híresség is egyetértett, Harsányi Levente és Caramel felesége, Szilágyi Szilvi is osztotta a sztárfodrász álláspontját, ellenben Dér Heni egyből a védelmébe vette Andit. „Szerintem meg továbbra is csak azt csináld, ami önazonossá tesz! Kellenek az országba tökös csajok is, a dívákkal érdekes, de nem találkozom a toplisták élén, pedig a mainstream az övék! Szal pacsi, csajszi! Minél jobban beszólnak, annál állatabb leszel! Ilyen ez a vér” – üzente hozzászólásában Heni.

Andi fodrásza, Frohner Ferenc szerint semmi kivetnivaló nincs az énekesnő megjelenésében. „Mindenkinek joga van véleményt formálni, Zsidró Tamásnak is. Mi nem a díjtáadóhoz igazítottuk a  koncepciónkat, hanem Andihoz, ő pedig egy extrém megjelenést, frizurát szeretett volna viselni. Szerintem nagyon jól nézett ki, teljesen önazonos volt, ráadásul nem kell mindenkinek ugyanúgy kinéznie, ő így érzi jól magát a bőrében” – reagált a story.hu-nak Fecó, aki egyébként régóta együtt dolgozik az énekesnővel, barátok is.

Kiemelt képek: Korponai Tamás, Olajos Piroska, RTL Klub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!