Napi friss

Kulcsár Edina: „Már nem félek kiadni magam”

A nehézségek ellenére sem bánja a döntéseit, többek között erről is mesél a Story tavaszi különszámában.

Itt a tavasz, a megújulás, a szerelem évszaka. Ami most nagyon passzol önhöz.
Kulcsár Edina: Én már ősszel a tavaszt várom, a telet át is ugranám, ha lehetne, annyira nem szeretem. Tavasszal valahogy minden kivirul, újraéled, és ezt magamon is érzem. Újrakezdtem az életem, ami nem mondom, hogy egyszerű volt. Ma sem az, de mindig mindent igyekszem a pozitív oldaláról nézni. A lelkem mélyén jó ideje tudtam, hogy a házasságom véget fog érni, és az idő felkészített az elengedésre, ami a legnehezebb része szokott lenni. De ettől még sok dolog aggaszt, és számolok vele, hogyha ki is sütött a nap, biztos lesznek még nehézségek, amikkel meg kell birkóznom.

Mit gondol, sikerül nyugalmat teremtenie maga körül?
K. E.: Szerintem igen, ráadásul ez már nem is annyira a jövő kérdése, ugyanis nálunk már egész jó a helyzet. Márkkal mindkettőnknek az a célja, hogy a volt párjainkkal jó viszonyt ápoljunk, és idővel mind a négyen le tudjunk ülni egy asztalhoz, hogy a gyerekeink lássák együtt az anyukájukat, apukájukat. Hiszek a vonzás törvényében. Hogyha valamit nagyon szeretnénk, akkor az valóra válik.

Mit tanácsol azoknak, akik hasonló nehéz döntések előtt állnak a magánéletükben?
K. E.: Hogy küzdjenek a végsőkig − én is azt tettem, sőt én az utolsó utáni esélyt is megadtam –, de ismerjék fel, ha vége van. Számtalan módon meg lehet menteni egy házasságot, mindent meg is kell tenni, és szerencsére sokaknak sikerül is. De aki mindent megtett, és mégsem sikerült, az ne adja fel az életét, hanem merjen felállni és kilépni. Éppen hogy nem önös, hanem családi érdek a boldogságunkért tenni, hiszen egyetlen gyereknek sem lesz boldog a gyerekkora, ha a szülők nem boldogok, de ha kiegyensúlyozottak, ott a gyerek is az lesz.

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Ha kíváncsi rá, milyen testi tüneteket okozott Edinának a megromlott házassága, milyen a kapcsolata Csutival, összeköltöztek-e Márkkal, és a gyerekeik hogyan viselik az új helyzetet, a Story tavaszi különszámában megtalálja a válaszokat.

Kiemelt kép: Borzi Vivien

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!