Napi friss

5 + 1 érdekesség Andrei Mangráról

31 éves lett a népszerű táncos, ennek apropóján csokorba szedtük, mi mindent lehet tudni róla.

1. Hazánkban a TV2 táncos show-műsorának köszönhetően tett szert népszerűségre. Az első évadban Gabriela Spanicot, a második évadban Tóth Andit kísérte a táncparketten. Külföldi Dancing with the Stars-műsorokban is szerepelt, Tóth Andi volt az ötödik partnere.

2. Nagyváradról származik, szülei máig ott élnek.

3. Édesanyjához szoros kapcsolat fűzi, ha rossz kedve van, őt hívja, a legjobb barátjának tartja.

4. Édesanyjának ugyan volt egy tánciskolája, de nem járt oda. Sokáig csak a szobájában mert táncra perdülni, hiszen olyan időben volt kisgyerek, amikor egy fiút megszóltak, ha táncol. Végül egy nála négy évvel idősebb lány vette rá, hogy legyen a partnere, azóta pedig nincs megállás.

5. Húszéves kora óta járja a világot, élt Belgiumban, majd Los Angelesben, de megfordult Bukarestben is, majd ismét Belgiumba ment, amit Budapest követett. Azt mondja, az az otthona, ahová éppen aktuális munkája szólítja, jelenleg ez a hely Magyarország.

+1 Párkapcsolati téren, úgy tűnik, nem igazán szerencsés, ő ezt azzal magyarázza, hogy pörgős életmódja miatt nem talál magának olyan társat, aki elfogadja, hogy hol ide, hol oda szólítja a karrierje. Gabriela Spanickal is összeboronálták – hiszen a Dancing with the Stars első évada után vele tartott Mexikóba karácsonyozni –, de Tóth Andival is rendre összehozzák. Azonban mindig leszögezi, hogy mindkettőjükkel csak baráti a viszonya.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!